Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Zámecká restaurace, pohostinství: - stylové prostory zámku Choltice - teplá kuchyně s denní nabídkou hotových jídel: - minutky, zvěřina, ryby, těstoviny, krajové i národní speciality, saláty, zmrzlinové poháry - obědy, večeře, rauty, svatby - společenské večery. - letní zastřešená zahrádka.

Ubytování, hotel. - restaurace, kavárna

Ruční mytí a čištění interiérů a exteriérů vozidel. Leštění a broušení laků. Sportbar Restart - Moravská 85, Uherský Brod - 50 míst - výherní automaty - šipky

Restaurace, stravování: -restaurace -zahrádka s dětským hřištěm -denní menu -grilování -smuteční hostiny, svatby, firemní akce -velkoplošná projekce.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telekomunikační systémy. Pohostinství: Restaurace U Splavu Ohrada 2052 75501 Vsetín.

Vinárna: -denní menu -minutky -speciality -salonek -zahrádka -společenské akce -stolní fotbálek -šipky.

Restaurace: - stravování. Sídlo firmy: - Chocholouškova 2183/17, Ostrava - Moravská Ostrava.

Motel, ubytování: - restaurace, stravování, hostiny, svatby, rauty.

-hotel se nachází v samém centru města Náchoda a nabízí ubytování ve dvanácti pokojích s třiceti lůžky. -stravování v hotelové restauraci. -jak město tak i blízké okolí umožňuje klidný odpočinek o dovolené, nebo po obchodních jednáních.

Ubytování a restaurace: - hotel s restaurací a salónkem - vhodné pro pořádání různých školení, svateb, jubilejních oslav a firemních večírků - v letních měsících příjemné posezení v zahradní resturaci - nekuřácké prostředí.

Restaurace, stravování: -kuchyně česká, minutková, denní menu -kulečník, šipky -TV projekce -svatby -zahrádka.

Služby: -bar -restaurace. Nabídka restaurace Nautilus: -klimatizované prostředí -můžete sledovat jakékoliv sportovní přenosy -promítací plátno -plazmové televize -možnost závodního stravování -firemní akce a školení -rodinné oslavy -k pronájmu naše prostory pro firemní akce, školení, oslavy, vánoční večírky - akci kompletně ...

Ubytování, penzion, stravování, restaurace: -ubytování je poskytováno v útulných 2-6 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem -v přízemí se nachází společenská místnost s televizí -kapacita penzionu je 48 osob s možností přistýlky.

Služby: -stravování veřejnosti v naší jídelně -stravování firmám -rozvoz jídel -zajištění rodinné oslavy, rauty, pohřební hostiny, firemní večírky.

Restaurace, kavárna, zahradní kavárna. Klidné posezení u kvalitní kávy, relaxaci v příjemném stylovém prostředí. Pro děti dětský koutek přímo ve dvoře. Pro mlsouny máme vždy připraveno něco na zub a pro gurmány i něco ostřejšího...