Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním Složení pokojů: -20x standardní dvoulůžkový pokoj -2x nadstandardní pokoj -1x apartmán. Pohostinství: -restaurace, kavárna. -3 druhy menu -firemní akce, školení -wifi -salonek 60 osob.

Cukrárna Na Polské Prodej cukrovinek. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Restaurace Hvězda - herna Restaurace.

Restaurace: - pizzeria. Rozvoz: - pizzy, těstoviny, saláty, minutky, bramboráky - po Krnově zdarma.

Bar se sto čtyřiceti druhy whisky.

Restaurace: Nabízíme točené pivo, hotovky, minutky, zmrzliny, jídla české a mezinárodní kuchyně.

Pizza, těstoviny, saláty. Rozvoz do domu. Možnost firemních večírků, rautů, oslav narozenin.

Pohostinství: -bar -disco -kavárna.

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Restaurace Slunce - pohostinství - restaurace - nabídka teplých i studených jídel

Výroba lahůdek je hlavní činností firmy Tržický v.o.s. Lahůdky dodáváme do prodejen převážně v středočeském kraji a v Praze, zásobujeme samozřejmě také vlastní prodejny. Vyrábíme: saláty, chlebíčky, pomazánky, misky, aspiky, obložené mísy, rybí a sýrové nakládané speciality, knedlíky, zákusky. Zajišťujeme také cateringové služby.

Restaurace: - nekuřácká restaurace - 70 míst - venkovní zahrádka - 90 míst - velký sál - zasedací místnost - 100 míst - dětský koutek - denní menu - 4 druhy - wifi. Ubytovna: - celoroční ubytování - 4-5 lůžkové pokoje - internetové připojení.

Zajištujeme profesionální cateringové služby pro Vaše firemní, společenské a soukromé akce. Nabídka: - cocktaily - rauty - občerstvení pro tiskové konference - coffeebreaky - garden party /barbecue - svatební hostiny - vánoční party - letní party - občerstvení pro sportovní aktivity - akci podle Vašeho specifického ...

Restaurace Góvinda s chutnými a výživnými vegetariánskými pokrmy.

Speciality staročeské-starofrancouzské kuchyně, bohatý výběr kvalitních značkových moravských, ale i Francouzských vín a pravé české pivečko.

Cabaret Show. St. Pauli Cabaret nabízí v klimatizovaných prostorách pestrý erotický program.

Výroba, prodej (pekárna, pekařství): -pečivo -cukrářská (cukroví). Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Provozovny: pekárna Lično Lično č. p. 16 Kostelec nad Orlicí 51741 tel. 494384206 tel. 494384319 tel. 494384635 fax. 494384652 cukrárna Letohrad Na Kopečku 482 Letohrad 56151 tel. 465620614 ...

Bowling: - 6 profesionálních bowlingových drah AMF - Cocktail bar - Karaoke večery, každou sobotu! - Internet - Billiard - Stolní fotbal - Projekce sportovních přenosů.