Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Denní kavárna: - káva Julius Meinl Cocktail bar: - alkoholické i nealkoholické nápoje - zmrzlinové poháry - studené saláty - teplé zapečené panini bagety a hamburgery

Restaurace: -slavnostní obědy, večeře -rodinné oslavy -svatby.

Restaurace, občerstvení: -dobrá úroveň -kapacita: -nekuřácká jídelna 100 míst. Stravování: -kompletní menu dle jídelního lístku -široká nabídka jídel již od 55, - Kč -snídaně, obědy, večeře.

Rychlé občerstvení: -hamburgery -párky v rohlíku -hranolky, krokety -alkoholické a nealkoholické nápoje -káva, čaj, pivo -cigarety, cukrovinky.

Restaurace - rychlé občerstvení -fast food Opravy a údržba motorových vozidel, kromě motocyklů.

Kavárna, restaurace: - stravování - snídaňové menu - polední i denní menu - exkluzivní káva. Ubytování: - luxusní apartmá (apartmán) přímo nad kavárnou - plně zařízená kuchyň, 2 ložnice, obývací pokoj s jídelnou, sociální zařízení. Možnost konání akcí, firemních prezentací, oslav a svateb.

Oblastní charita: -centrum prevence drogových závislostí. Klub SKLEP: -čajovna.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním Složení pokojů: -20x standardní dvoulůžkový pokoj -2x nadstandardní pokoj -1x apartmán. Pohostinství: -restaurace, kavárna. -3 druhy menu -firemní akce, školení -wifi -salonek 60 osob.

Cukrárna Na Polské Prodej cukrovinek. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Restaurace Hvězda - herna Restaurace.

Restaurace: - pizzeria. Rozvoz: - pizzy, těstoviny, saláty, minutky, bramboráky - po Krnově zdarma.

Bar se sto čtyřiceti druhy whisky.

Restaurace: Nabízíme točené pivo, hotovky, minutky, zmrzliny, jídla české a mezinárodní kuchyně.

Pizza, těstoviny, saláty. Rozvoz do domu. Možnost firemních večírků, rautů, oslav narozenin.

Pohostinství: -bar -disco -kavárna.

Rekreační středisko MONTE LOPE se nachází v Bílých Karpatech na Moravsko-Slovenském pomezí. Je obklopeno lesy, loukami a nejvyššími body Bílých Karpat - Javořina, Velký Lopeník a Mikulčin vrch.

Restaurace Slunce - pohostinství - restaurace - nabídka teplých i studených jídel

Výroba lahůdek je hlavní činností firmy Tržický v.o.s. Lahůdky dodáváme do prodejen převážně v středočeském kraji a v Praze, zásobujeme samozřejmě také vlastní prodejny. Vyrábíme: saláty, chlebíčky, pomazánky, misky, aspiky, obložené mísy, rybí a sýrové nakládané speciality, knedlíky, zákusky. Zajišťujeme také cateringové služby.