Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace: - nekuřácká restaurace - 70 míst - venkovní zahrádka - 90 míst - velký sál - zasedací místnost - 100 míst - dětský koutek - denní menu - 4 druhy - wifi. Ubytovna: - celoroční ubytování - 4-5 lůžkové pokoje - internetové připojení.

Zajištujeme profesionální cateringové služby pro Vaše firemní, společenské a soukromé akce. Nabídka: - cocktaily - rauty - občerstvení pro tiskové konference - coffeebreaky - garden party /barbecue - svatební hostiny - vánoční party - letní party - občerstvení pro sportovní aktivity - akci podle Vašeho specifického ...

Restaurace Góvinda s chutnými a výživnými vegetariánskými pokrmy.

Speciality staročeské-starofrancouzské kuchyně, bohatý výběr kvalitních značkových moravských, ale i Francouzských vín a pravé české pivečko.

Cabaret Show. St. Pauli Cabaret nabízí v klimatizovaných prostorách pestrý erotický program.

Výroba, prodej (pekárna, pekařství): -pečivo -cukrářská (cukroví). Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Provozovny: pekárna Lično Lično č. p. 16 Kostelec nad Orlicí 51741 tel. 494384206 tel. 494384319 tel. 494384635 fax. 494384652 cukrárna Letohrad Na Kopečku 482 Letohrad 56151 tel. 465620614 ...

Bowling: - 6 profesionálních bowlingových drah AMF - Cocktail bar - Karaoke večery, každou sobotu! - Internet - Billiard - Stolní fotbal - Projekce sportovních přenosů.

Romantická restaurace v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí.

Hotel - ubytování. K dispozici: - restaurace - kavárna - denní bar - salónek - vinárna. Půjčovna: - sportovní potřeby.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Práce: -zámečnické -svářečské -montážní -zednické -opravárenské Malá letní restaurace

Hotel: -ubytování v centru města -parkování u hotelu -ubytování se psy. Složení pokojů: - 70 dvoulůžkových, sprcha, WC - 3 apartmány. Vybavení objektu: - restaurace Steak bar 55 míst - restaurace Cafe bar 55 míst - restaurace čínská 70 míst. - kavárna 55 míst - salónky 50 a 15 míst.

Realizace, stavba, výstavba: -občanské stavby. Dodávka, prodej, montáž, servis: -plastová okna -dřevěná EUROokna -žaluzie. U Jána: - restaurace, bowling: - denní menu, 45 míst, oslavy, svatby.

Vlastní výroba: - atypické svatební a firemní dorty - pravá italská zmrzlina Bigatton. Objednaný dort si můžete nechat doručit na místo oslavy se zárukou na dort.

Restaurace, kde si každý načepuje pivo sám a kuchyň, do které vidíte (nabízíme i polední menu). Velký výběr coctailů z celého světa. Deset velkoplošných obrazovek. Každý večer DJ, soutěže a tanečnice. Možnost pořádání rautů a firemních večírků. Naše restaurace není jedinečná jen svou polohou - v centru Prahy, na Václavském náměstí ...

Cowboys, je nejnovější restaurace Kampa group a první opravdový steakhouse v Praze, který nabízí výběr skvělých steaků a mořských plodů, za velmi dostupné ceny.

BAR RESTAURANT ZÁGREB: -gastronomické speciality, menu, obědy, večeře -posezení na baru či v boxech -kapacita 120 míst -salonky -firemní a soukromé akce -rauty -kulečníkové stoly -fotbálek, stolní fotbal -elektronické šipky -jukebox -taneční prostor s hudbou, kterou si vyberete -sledování sportovních zápasů na LCD ...

Restaurace. Penzion, ubytování-4 pokoje. Svatby, firemní akce.

Hotel, ubytování, stravování: - 11 nadstandardních pokojů - sociální zařízení, televize, připojení k internetu - nekuřácká restaurace - zahradní restaurace - salónek, bar.

Rodinný penzion: -ubytování.