Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování, služby: - hotel - ubytovna - restaurace

Golden Riviera Investment s.r.o. provozuje restauraci s tradičními čínskými pokrmy.

Restaurace: -nabídka jídel -teplá i studená kuchyně -úolední menu -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -bufet: - snídaně a obědy.

Eshop s chlazeným kuřecím masem s rozvozem až k vám domů (působnost v Jihlavě a okolí)

Nadija Kolář provozuje restauraci Side Street - Grill & Bar s americkou kuchyní.

MEEX BAR s.r.o. provozuje kavárnu v centru Olomouce.

Café La Fée s.r.o. provozuje francouzskou kavárnu v centru Olomouce.

Služby: -provoz selské hospody se zahrádkou, terasou a dětským hřištěm.

Květinářství. U květinářství máme i krásnou kavárnu.

Klub Lávka Theatre Klub Lávka je situovaný na terase nad řekou Vtavou v těsném sousedství Karlova mostu a vytváří neopakovatelné prostředí pro návštěvníky Prahy. Klub Lávka je výjimečný v mnoha aspektech: - vnitřní a venkovní klub, otevřen 24 hodin denně - výborná domácí i mezinárodní kuchyně, skvělé barbecue - 2 taneční parkety - ...

CBR Group s.r.o. provozuje Bar Rytmus s alkoholickými i nealkoholickými nápoji.

FREEMORGAN club s.r.o. provozuje restauraci se zahrádkou s možností realizace firemních akcí.

Café Bar Alcatrust. Hostinská činnost: - kavárna, bar - kapacita 45 míst: - italská káva - míchané nápoje i koktejly - italská kuchyně. Možnost sledování sportovních přenosů na plátně.

Hotel La Fresca - oficiálně certifikovaný 4* hotel v Kroměříži - Romantika s vůní slavné minulosti. Hotel La Fresca nabízí ubytování ve 13-ti pokojích (3x jednolůžkový, 6x dvoulůžkový, 4x dvoulůžkový apartmán s výhledem na náměstí). Možnost přistýlky. Pokoje byly rekonstruovány tak, aby byly zachovány původní prvky interiéru. Jsou ...

Restaurace Malostranský hostinec vaří tradiční a poctivou českou kuchyni s důrazem na čerstvost a sezónnost surovin od lokálních dodavatelů. Vychutnejte si skvělé české speciality, nebo jen tak poseďte nad sklenkou vína na naší venkovní zahrádce s výhledem na Pražský hrad a Kostel sv. Mikuláše. V naší nabídce je více než 50 druhů lahvových ...

Kategorie: -hotel** s celoročním ubytováním. Složení pokojů - 28 lůžek: -6 jednolůžkových, sprcha, WC -18 dvoulůžkových, umyvadlo - sprcha, WC na patře -4x dvoulůžkový, sprcha, WC. Dlouhodobé ubytování dohodou. Vybavení objektu: -pohostinství: -restaurace -zahradní restaurace -salonek.

Vlk se nažral, s.r.o. provozuje vegetariánskou a veganskou restauraci s rozvozem.

Cukrárna - s kapacitou 28 míst. Malooobchod, prodej: - zákusky, cukrovinky, dorty - pečivo - studené i teplé nápoje.

Pohostinství: - pizzerie, restaurace - kapacita 70 míst: - speciality italské kuchyně - pizza, těstoviny, saláty, rizoto - polední výhodná nabídka. Rozvoz pizzy a jiných jídel po Jihlavě zdarma.

Vinařské a kulturní centrum Sádek s vinicemi, hotelem, restaurací kuřáckou i nekuřáckou, udírnou, zpracovatelskými a archivními sklepy, vinotékou a přírodním amfiteátrem. Nabízíme vám. - ubytování v hotelu - posezení v restauraci s teplou i studenou kuchyní - produkční sklep - vinotéka s nabídkou prodeje vín.

Good Beer Club s.r.o. provozuje bar s řemeslně vařenými pivy, míchanými nápoji a pivy v láhvi.