Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Krabičková dieta. Služby: -dietní jídlo, na zhubnutí od poradkyně pro výživu a nutriční terapeutku -připravíme 5 porcí vyváženého, chutného jídla. Prodejna OKAY Market s.r.o.: Po-Pá: 06:00 hod - 09.00 hod. Po-Čt: 17:00 hod - 24:00 hod. Ne: 17:00 hod - 24:00 hod

Pohostinství. Společenský salonek: -možnost pořádat svatby, oslavy, rauty.

Luxusní restaurace v historickém centru města Olomouce s kapacitou 70 míst.

Pension Domino nabízí svým zákazníkům široký výběr z ubytovací kapacity. K dispozici je pro Vás nepřetržitě připraveno 8 dvoulůžkových či třílůžkových pokojů a 2 apartmány. Ubytování s Vaším čtyřnohým miláčkem je po předchozí dohodě možné. V našem pensionu jsou pro Vás připraveny komfortní pokoje vybavené na úrovni dnešní doby s ohledem ...

Hotel je situován v historickém centrum Prahy přímo na "Královské cestě", která vede k Pražškému hradu. Pokoje: - hotel má k dispozici dvoulůžkové pokoje a sutiy - hotelové pokoje jsou upraveny pro relaxaci a spokojenost hostů - všechny pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, mini-barem, safem, fénem, TV/SAT, telefonem.

P. DUSSMANN spol. s r. o. je servisní společností a poskytovatelem služeb Pedus service v oblastech: Úklidové služby: - denní - týdenní - měsíční. Stravování: - závodní stravování pro zaměstnance - stravování pro TOP management - restaurační provoz - kantýnský prodej - doplňkový prodej - další činnosti.

Pohostinství: -restaurace: -minutky, hotová jídla, denní menu -pivo RADEGAST 10°, černý KOZEL 10°, PLZEŇ 12° -letní zahrádka -salonek 20 míst.

Kategorie ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -dvoulůžkové pokoje a apartmán s vlastním sociálním zařízením, TV a lednicí. -obchodník Lyoness.

Restaurace. Nabídka hotových, minutkových a grilovaných jídel. K dispozici je velká zahrádka. Možnost připojení k internetu.

Restaurace. Restaurace U Puškaře je stylová hospoda v centru Olomouce.

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.