Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Good Beer Club s.r.o. provozuje bar s řemeslně vařenými pivy, míchanými nápoji a pivy v láhvi.

Vinný sklípek, pension s vinařstvím. Nabízíme: -jakostní a přívlastková vína -vína z vlastní produkce. Ubytování: -kapacita je 25 osob, 7 pokojů -1x dvoulůžkový, 1x třílužkový, 4x čtyřlůžkový -vlastní sociální zařízení -ubytování se snídaní -součásti je i parkoviště, úschovna kol a dětský koutek -zastřešená pergola, až pro 50 ...

Coffee4Me s.r.o. provozuje kavárnu s kvalitní italskou kávou a výrobou vlastních zákusků.

Stravování, pohostinství: -restaurace -kavárna. -teplá, studená kuchyně. Herna, salónek. Ubytování: -penzion. Autosalón veteránů.

SOCCER, s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost a provozování solárií

Menu Rozvoz CZ, s.r.o. provozuje restauraci s nabídkou české a mezinárodní kuchyně.

Tomáš Vlašánek provozuje Bar Corleone s alkoholickými, nealkoholickými a míchanými nápoji.

Bc. Paulos Marashli provozuje čajovnu Sofie s bohatou nabídkou čajů a útulným prostředím.

Jakub Zatloukal provozuje bar Opilý Koráb s vodními dýmkami a alkoholickými a nealkolickými nápoji.

Výroba teplé a studené stravy. Provozujeme veřejnou jídelnu a nabízíme také kompletní cateringové služby.

Ubytování: - penzion, pokoje ve stylu 14. století. Restaurace: - Rytířský sál s kapacitou 150 osob, - středověká restaurace a krčma má provozní dobu denně 10:00-23:00 hodin - staročeská kuchyně, speciality na rožni - vyhlídková věž s posezením, provozní doba denně 10:00-22:00 hodin. - pořádání středověkých programů.

Horská chata - kapacita 27 lůžek s vlastním i společným sociálním zařízením - restaurace 30 míst - celodenní strava - dětské hřiště - multifunkční travnaté hřiště - ohniště, gril - sauna, bazén - parkování u objektu - možné horolezecké kurzy žáků - školní výlety, harmonizační ...

Ubytování: - autocamp, autokemp (camp, kemp) - dvoulůžkové, čtyřlůžkové chatky. Ubytování i mimo chatovou část. Koupaliště. Stravování: - stylová restaurace Podhorská chalupa - kapacita 70 míst - společenská místnost (kapacita 50 míst). Možnosti využití: - pořádání soukromých akcí, narozeninových oslav, svateb, promocí, maturitních ...

Stylová restaurace: - stravování - společenské akce. Vinárna, vinný sklípek (sklep). Penzion: - ubytování vyšší kategorie.

Firma Golferia s.r.o. provozuje v Moravskoslezském kraji hotel TEE HOUSE Čeladná, který je součástí resortu Golf Čeladná. Nabízíme možnost ubytování ve 34 dvoulůžkových moderně zařízených pokojích včetně balkonu a 3 apartmánech. Součástí nabízených služeb hotelu je kvalitní wellness zóna pro relaxaci ubytovaných hostů. K dispozici je vyhřívaný ...

Martin Zajíček provozuje kavárnu s kvalitní kávou, zákusky a alkoholickými a nealkoholickými nápoji.

BALASHOUSE s.r.o. provozuje kavárnu s možností obědového menu a s možností pořádání firemních večírků, konferencí a svateb.

Služby: -restaurace -pizzerie, pizza -wifi zdarma -bar, míchané nápoje -zahrádka s výhledem na celé náměstí se zámkem -virtuální prohlídka.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží, stavební materiál, bufet.

Buddha & Family s.r.o. provozuje restauraci The Kathmandu – NEPALI restaurant.