Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Poskytování veřejného stravování. Jídelna. Rozvoz jídla. Správa sítí, serverů.

Kavárna Maluj nabízí návštěvníkům mnoho kreativního vyžití. Mezi nejoblíbenější aktivity všech generací patří malování na keramiku, pro starší pak práce se sklem (výroba módních doplňků metodou spékání skla). Všichni se rádi namáčí do modré hmoty na odlévání 3D odlitů a chodí se poprat s hlínou na hrnčířském kruhu. To a další jsou stálé nabídky ...

Penzion: -ubytování ve dvou apartmánech a dvou dvoulůžkových pokojích -restaurace s terasou -výhled na řeku a zámek s věží.

Restaurace: - stravování - kapacita 100 míst - bezbariérový přístup. Možnost využití sálu s 500 místy pro pořádání svateb a oslav. Pivnice: - kapacita 70 míst - nekuřácký salonek - herna vybavená kulečníkem, šipkami a hracím automatem.

Prodej: -speciální prodejna vína a alkoholu. Restaurace.

Cukrářství. Specializovaná výroba dortů na objednávku. Výběr z více než 2000 druhů dortů.

Umělecká agentura DOLI nabízí pro různé společenské akce a party vystoupení hudebních skupin, dále také např. tanečnice, striptérky, striptéry apod. Doli klub nabízí možnost pronájmů jednotlivých místností klubu a to zcela zdarma. Pronájmy jsou vhodné k pořádání mnoha akcí. dále také pořádáme koncerty.

Restaurace, restaurant, pohostinství: -příjemné posezení v restauraci pro 50 osob -posezení venku pro 50 osob -stravování, večeře, obědy -nabízí 150 druhů jídel z ryb, drůbeže, zvěřiny, vepřového a hovězího masa, tradiční krajové speciality a jídla z těstovin, klasická česká kuchyně -zvěřinové speciality, zvěřina ...

Nabídka americké a mexické kuchyně, steaků, teplých i studených jídel a nápojů.

Motorest: - svatby - promoce - firemní večírky - školení - rodinné oslavy.

Gastronomické služby a půjčovna Zajišťujeme veškeré gastronomické služby na veřejných i soukromých akcích, festivalech, koncertech, oslavách nebo třeba sportovních událostech. Specializujeme se na vegetariánskou a veganskou kuchyni, ale nejsme pozadu ani v přípravě jakéhokoli pokrmu pro masožravce. Umíme vyhovět jakýmkoli speciálním ...

Provozování plně zavlažovaného golfového hřiště. Výuka golfu pro začátečníky. V Hodkovičkách naleznete: - 9ti jamkové hřiště (v provozu celoročně na letních greenech) - 80 míst na driving range (osvětlený, 25 míst vyhřívaných) - 3 x putting green (z toho 2 osvětlené) - 4 x chipping green (z toho 3 osvětelné) - golfovou akademii ...

Cukrárna. Výroba: -dorty -drobné pečivo.

-modelingová a produkční agentura, -modelky, hostesky, přehlídky, choreografie, castingy, osvětlení a ozvučení, přehlídkové molo, catering, moderátor a VIP osoby.

Restaurace: - stravování. Sídlo firmy: - Máchova 148, Chlebičov.

Restaurace, pizzerie, pizza: Pizzerie nabízející speciality italské kuchyně, pizzy, těstoviny, saláty a výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. -příjemné posezení v pizzerii -denně čerstvá italská pizza -velký výběr různých druhů, druhy pizzy minutky.