Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Topas Club. Restaurace. Pizzerie. -pizza -speciality -minutky -bezmasá jídla, zeleninové saláty, chuťovky, desingy -polední meníčko, obědové menu -káva OMCAFE Rozvoz pizzy a další jídel mezi 11:00hod do 23:00hod. Kounicovi studentské koleje.

Služby: -restaurace -vinárna -herna.

Prodej: - smíšené zboží Restaurace

Víme, že vás baví ochutnávat, porovnávat a objevovat dobré jídlo a pití, nás to baví také! Proto jsme se připravili několik zajímavých akcí, jako Gourmet Golf (baví nás také golf) nebo školu vína a cesty za jídlem.

Přední kulečníkový klub Moravy: -12 špičkových stolů (pool, karambol) -šipky -šachy -bar* s bohatým výběrem -klub sportovního kulečníku: -ligové turnaje ČMBS -amatérské soutěže, turnaje -kurzy pro mládež -výuka kulečníku. Najdete nás také pod hesly: -kulečník -billiard -billiár -biliár -poolbilliard -stolní ...

Restaurace: - stravování. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, svatební hostiny, různé společenské akce a večírky.