Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: -dodavatel hotových jídel -hotová jídla, polotovary, polévky -dopravu zdarma přímo k odběrateli v týdenních intervalech -zajištění stravování ve firmách se směnným provozem, v malých firmách, v restauracích, v rychlém občerstvení, na benzínových pumpách i pro maloobchodní prodej

Pohostinství: - pizzerie, restaurace, bar, pivnice, hospoda Ubytování: - 2x dvoulůžkový pokoj, sprcha, WC, TV - 1x apartmán pro dvě osoby, kuchyňský kout, TV, vířivá vana, WC. Pivní lázeň: - pivní koupel, masáže.

Restaurace, pohostinství.

Restaurace: -denní i stále menu -speciality -firemní oslavy, večírky -obědy a večeře pro zaměstrance.

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky. -dorty, zákusky.

Farma, chov: - ovce - koně Ubytování na farmě s kapacitou 20 osob. Možnost projížděk na koních a rybaření. Restaurace

hotel****, ubytování v centru Hotel Pod Věží má celkovou kapacitu 12 pokojů, nachází se v historické budově. Přestože leží na jednom z nejatraktivnějších míst v Praze, na tzv. „královské cestě“, pyšní se tichou a velmi klidnou atmosférou. Archeologické průzkumy uvádějí, že některé části budovy se dochovaly z 12. století, hotel si tak uchovává ...

Výroba, prodej: -ovocné a kynuté knedlíky, (knedle) Bramborové. Restaurace. Pohostinství, pivnice. Kapacita cca 60 osob. Nevaří se.

Sezoní hostinec duben - říjen. Klidné prostředí bez reprodukované hudby v trempském stylu. Posezení pod drnem v zemním sklípku 15 míst. Venkovní posezení s výhledem na vodu. 80 míst pod střechou, 20 na zahrádce. Zastřešené ohniště, kamenná udírna a gril. Čepované světlé pivo Gambrinus 12°, Primátor 10° a Weizenbier-světlé pšeničné kvasnicové ...

Restaurace. Příjemné odpolední a večerní posezení v historickém centru Brna nabízí Brněnský šenk. V provozu zahrádka na ulici Dominikánské s kapacitou 48 míst. Přijďte ochutnat klasickou českou kuchyni. Sledujte sportovní přenosy. Navštivte také Pizza Coloseum.

Topas Club. Restaurace. Pizzerie. -pizza -speciality -minutky -bezmasá jídla, zeleninové saláty, chuťovky, desingy -polední meníčko, obědové menu -káva OMCAFE Rozvoz pizzy a další jídel mezi 11:00hod do 23:00hod. Kounicovi studentské koleje.

Služby: -restaurace -vinárna -herna.