Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Hotel, ubytování: - k dispozici 50 pokojů, všechny jsou vybaveny ve vlastním stylu a mají vlastní sanitární zařízení - každý pokoj je jiný a z každého pokoje máte jiný výhled. - v naší výborné restauraci dostanete příležitost pochutnat si na české kuchyni, ale samozřejmě nabízíme i mezinárodní jídla - přírodní koupaliště s pramenitou ...

Horský hotel. Ubytování v Jizerských horách Restaurace Solná jeskyně

Nabídka teplých i studených jídel a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Penzion U Váni - penzion - restaurace

Rychlé občerstvení. Prodej: - lahůdky - zákusky.

Restaurace: -kapacita 50 míst -salonek 25 míst -denní menu 3-4 druhy -domácí kuchyně kombinovaná se zdravou výživou -možnost jídla s sebou -možnost oslav, soukromých, firemních akcí -čerstvé ovocné smoothies.

Restaurace: -cateringové služby -konference, školení -taneční kurzy -firemní večírky, svatby, plesy, oslavy, rodinná setkání -gastronomické akce -ubytování.

Restaurace a pizzerie s rozvážkovou službou v rámci Jablonce nad Nisou. Letní terasa s velkým dětským koutkem. Moderní penzion hotelového typu s kapacitou 30 lůžek.

Hotel ***. Ubytování (Jablonec nad Nisou). Restaurace Zlatý kohout. Služby: - výlety a exkurze včetně transferů - rezervace vstupenek - konference - školení - směnárna, WU - sekretářské služby - Wi-Fi připojení - prodej suvenýrů - taxi služba - prádelna - parkoviště

Jsme restaurace s nabídkou denních menu. Zajišťujeme závodní stravování a kompletní cateringové služby, rauty, recepce, svatby, firemní i rodinné oslavy. Restaurace je rozdělena na kuřáckou část výčep a nekuřáckou velký a malý salonek vše s vlastním sociálním zařízením. Ve slunečních měsících můžete využít dvě terasy, nebo předzahrádku s dětským ...

Hotel: -ubytování v 16-ti pohodlných pokojích -stylová restaurace, vinárna -možnost posezení na vnitřní terase.

Restaurace - Apart Chlum. Restaurace. Apartmá.

Restaurace, nabídka teplých jídel a točeného piva v prostředí restaurace se živou hudbou. Tradiční česká a mezinárodní kuchyně. Firemní večírky, promoční hostiny.

Restaurace: - stravování. Denní menu. Pořádání: - rodinné oslavy, svatby a ostatní společenské akce. Sál: - kapacita 80 osob, taneční parket, jukebox. Banketka: - kapacita 25 osob. Letní terasa: - kapacita 50 osob.