Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Penzion, restaurace, ubytování, stravování: - relaxační centrum, bazén, sauna, vířivá vana.

Bistro. Občerstvení, rychlé občerstvení.

Ubytování, penzion. Stravování, restaurace. Možnost pronájmu televize, hřiště, vnitřní bazén a sauna.

Ubytování: - motel - bungalovy. Stravování - restaurace. Služby: - kulečník, kuželky, diskotéky, video-satelit, minigolf, rybolov - Vojický rybolov - 200 m.

Ubytování: - hotel. Stravování: - restaurace. Ubytování: - 1 - 2lůžkové pokoje s přistýlkami - apartmá - celkem 180 lůžek. Služby: - TV, SAT, telefon - fitness - půjčovna lyží. Krkonošská chalupa: - tel.: 499523561.

Horský hotel. Ubytování: - 150 lůžek - 2-4lůžkové pokoje s WC a sprchou. Dvě restaurace, bar, krb. Fitness. Turistické cesty: - 300 metrů k prameni Labe.

Ubytování: - penzion - ubytování je na 2 - 4 lůžkových pokojích, TV- SAT, lednice - společenská místnost - restaurace, bar - posezení u ohniště - půjčovna sportovních potřeb - parkoviště u objektu.

Horská chata: - ubytování - restaurace, stravování.

Kemp: - 90 stání pro stany nebo karavany s el. přípojkou - chatky 20 lůžek - sociální zařízení na hotelové úrovni - bowling - osvětlený bazén 25 x 11 m - restaurace, bufet, noční bar - dětské hřiště, volejbal, tenis, stolní tenis, biliard, pool, elektronické šipky - vyhlídkové lety - gril - směnárna - ohniště u karavanů ...

Aquapark: - největší krytý tematický vodní ráj v ČR Lunapark: - zastřešený areál se zábavními atrakcemi pro děti i dospělé iQpark: - desítky interaktivních, hravých, zábavných i poučných exponátů z nejrůznějších oblastí lidského života Labyrint: - největší stacionární zrcadlové bludiště na kontinentě Hotel Babylon Restaurace Sport - ...

Penzion: -ubytování -restaurace -salonek na akce (svatby, pohřby, firemní akce, večírky, oslavy).

Pension: Ubytování: Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením s WC** a sprchou. K dispozici je vždy BTV/SAT. - 5x dvoulůžkový pokoj - 1x jednolůžkový pokoj - 1x apartmá pro 4 osoby Restaurace: Originální a stylové pubové prostředí, vynikající kuchyně, pivo Bernard, denní menu, snídaně, stálý jídelní lístek, míchané ...

Restaurace: -teplá a studená jídla -nápojový lístek -možnost oslav pro firmy i fyzické osoby.

Pravá česká putyka vyzdobená malbami na stěnách od karikaturisty Petra Urbana. Točené pivo Pilsner Urqell, Gambrinus, 10°, 12° a černé, Velkopopovický Kozel, pivní speciality, česká kuchyně. Dále v naší pivnici nabízíme velký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Kapacita : 120 míst Speciality : - staročeská ...

Swisschalet, švýcarská restaurace. Tradicní švýcarská jídla jako fondue, raclette, rösti.