Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování: - celoroční - apartmán, 1-3 lůžkové pokoje - restaurace.

Hostinec: - polední menu - tradiční česká kuchyně. Pivnice-sál: - stylová pivnice s krbem - velkoplošná obrazovka - kulečník - možnost pronajmutí sálu.

Restaurace: - teplá jídla po celý den - pizza - zvýhodněné jídlo za 111, -Kč po celý den - polední menu - možnost i na stravenky - kapacita 90 míst ( salonek 15 míst ) - zahrádka - dětský koutek s pískovištěm - golfový green - možnost večírků, uzavřené společnosti, oslavy Cocktail bar: - nejdelší bar v Liberci s největší ...

Restaurace. Oslavy, večírky, svatby, společenské akce -možnost školení pro firmy, pro uzavřenou společnost až 80 osob. Restaurace je umístěna v centru města na náměstí. Otevřeno denně od 9-22 hod. Domácí kuchyně, sezénní speciality, teplá jídla po celý den, poháry, zmrzlina, čepované pivo Starobrno, letní zahrádka, parkoviště.

Restaurace: -rychlé občerstvení, fast food.

Restaurace: - česká a mezinárodní kuchyně.

Restaurace, Motorest: -kapacita vnitřní posezení 50 osob, venkovní 25 osob -denní menu -minutky, česká a asijská kuchyně -domácí dorty, dezerty -možnost zajištění kompletní cateringové služby, rauty, bankety, zahradní párty s možností obsluhy či zapůjčení inventáře.

Vinařství, vinný sklep, sklípek Výroba, prodej víno, vína -Veltlínské zelené -Müller (Muller) Thurgau -Portugal -Svatovavřinecké -Frankovka.

Herna, non-stop bar: -billiard, kulečník -hrací, výherní automaty -elektronická ruleta -šipky.

Pohostinství: -bar* Plamínek alias Vagón: -kapacita 30 osob.

Cukrárna, prodej: -cukrárna, kavárna -cukrářské výrobky -zákusky -zmrzlina.