Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Vinárna. Pohostinství. Příjemné,stylové posezení s vinárenským večerním provozem s možností uskutečnění svateb,oslav všech druhů a ochutnávkou vín* (víno,vína).

Školní jídelna základní školy Javornice. Příprava přesnídávek pro žáky ZŠ, příprava obědů pro žáky ZŠ, příprava obědů pro cizí strávníky - tj. pro důchodce, podnikatele, zemědělské podniky, a pro ostatní zájemce. Přesnídávky a obědy pro cizí strávníky jsou v rámci vedlejší hospodářské činnosti. Obědy se vydávají: a) v jídelně ZŠ ...

Turecké a řecké speciality. Hrádek nad Nisou 156 HRÁDEK NAD NISOU 463 34 Tel.: 485 140 497

Naše služby: - organizování firemních večírků a svateb.

Restaurace srubového charakteru kapacita cca 70 osob. Venkovní posezení kryté 50 osob. Venkovní posezení nekryté až 300 osob. Restaurace: -minutky pivo, víno, alko, nealko -speciality z domácí udírny a grilu -v areálu dětský koutek, tábořiště, tee-pee (týpí) - možnost táborníků -každou sobotu kulturní akce - hudba a tanec. Možnost pořádání ...

Výroba, maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - drobné cukroví - cukrářské výrobky. Cukrárna.

Služby: -pohostinství. -sál s kapacitou 60 osob + přísálí 60 osob -vhodné pro soukromé a firemní akce -možnost skupinových akcí do 100 osob.

Provoz stylové restaurace LUŽANKA v Zašové

Penzion -ubytování -20 pokojů s vlastním sociálním zařízením -společenská místnost -posilovna -restaurace s denním provozem -letní terasa -parkování.

Restaurace: -posezení -občerstvení -kuřácké prostory 25 osob -nekuřácké prostory 55 osob -rozvozy obědů -pořádání - narozeniny, oslavy, svatby, rauty, setkání, večírky -terasa 70 osob -sportovní vyžití plážový volejbal, nohejbal Posezení u rybníka Lužák.

Restaurace, vývařovna, jídelna: -pořádání svatební hostiny 30 osob -různé oslavy po domluvě -párty apod. Pohostinství. Potravinářská výroba, prodej: -knedlí (knedle), knedla -rozvážení jídel, obědů.