Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace. Každý den nabídka z klasických hotových jídel.

Výroba a rozvoz jídel, obědy: -2000 jídel denně -výběr z 5 jídel -česká kuchyně.

Hotel: -ubytování -13 dvoulůžkových pokojů, 5 apartmánů, 1 bezbarierový apartmán s vlastním sociálním zařízením -restaurace, stylový bar.

Cukrárna. Prodej, maloobchod: - zákusky - zmrzlina - cukrářské a lahůdkářské výrobky.. Dlouholeté zkušenosti s mnoha aktivitami: - venkovní úklidy - sekání travnatých ploch, úprava a údržba záhonů, atd. - malířské a lakýrnické práce - dodávání a montování žaluzií - horizontální a vertikální - aranžování - velikonoční, vánoční.

Restaurace a penzion Nad Hradem: - stylová formanka pro 50 osob - samostatný salonek pro 50 osob - nostalgická kavárna pro 10 osob - zahradní restaurace pro 60 osob Ubytování: - luxusní dvoulůžkový apartmán v podkroví - 4x dvoulůžkový pokoj s příslušenstvím - možnost parkování v objektu

Restaurace uprostřed historického centra Českého Krumlova.

Rozvážíme Vámi vybrané zboží až k Vám domů z Vašich oblíbených obchodních řetězců (po Brně)

Restaurace. - ubytování - stěhování bytů, kanceláří a trezorů - sušení řeziva pro truhláře.

Penzion: - ubytovací služby, restaurace.

Kavárna v centru Českých Budějovic. Posezení v klidném prostředí nabízí množství kvalitních káv a spoustu druhů zákusků.

Služby: -restaurace -kapacita 60 míst -stravování -rybí pochoutky -jídla ze zvěřiny.