Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování v Jeseníkách. Horský hotel: - kapacita 16 pokojů, 2 apartmány, 45 lůžek, 10 přistýlek. Restaurace: - stravování. Sjezdovka + vlek (v blízkosti lyžařské areály Karlov, Malá Morávka, Ovčárna, Praděd). Wellness - whirpool, 2 sauny (suchá + pára). Ruční masáže. Letní terasa. Vinárna. Dětská herna. VIP salónek. Školící středisko ...

Penzion: - ubytování pro 15 osob - 2, 3 lůžkové pokoje, možnost přistýlky - vlastní sociální zařízení. Restaurace: - stravování. Vinárna: - stylová sklepní - kapacita 40 osob. Společenský sál: - kapacita 150 osob - taneční sál s pódiem. Možnost pořádání svatby, společenské akce, soukromé nebo firemní večírky, oslavy, plesy, ...

Restaurace Lov ryb. Ubytování: - chatky. Provozovna: - Nový Jičín, Žilinská 2188

Výroba: - šokově zchlazená balená hotová jídla. - balená teplá hotová jídla. Tradiční výrobky české i světové kuchyně. Například: Svíčková na smetaně, Smažený sýr se šunkou, Masová směs s tarhoňou, Vepřový vrabec se zelím a bramborovým knedlíkem, Těstoviny s kuřecím masem, špenátem a sýrem, Boloňské špagety, - obložené mísy, chlebíčky, ...

Penzion Ovečka s rodinnou atmosférou je nově zrekonstruovaný luxusní penzion, který se nachází v blízkosti Národní přírodní rezervace Čantoryje v obci Nýdek v Beskydech. Umístění penzionu přímo vybízí k turistické a sportovní aktivitě. V penzionu také naleznete privátní wellness. Rodinný penzion je ideální pro romantické pobyty, turisty, firemní ...

Služby: -ubytování, hotel -restaurace -bowling -pizzerie -wellness.

Hotel v empírovém domě ve Skandinávském stylu v Jeseníkách poskytuje ubytování v 9 pokojích/apartmánech. Součástí hotelu je restaurace s dětským koutkem a zábavní herna. Půjčovna elektrokol a koloběžek, . venkovní dětské hřiště. Možnost pořádání oslav, firemních akcí se zajištěním rautu.

Restaurace a pizzerie: - česká kuchyně - kapacita 40 míst - nekuřácký salonek 25 míst - salonek 25 míst - sál 60 míst.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Fotografické služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Organizace vykonává činnost střední školy a školní jídelny. Škola poskytuje čtyřleté denní studium zakončené maturitní zkouškou v oborech vzdělání Aplikovaná chemie a Přírodovědné lyceum. Školní jídelna zajišťuje přípravu a výdej stravy nejen pro vlastní školu, ale pro dalších šest školských zařízení. SPŠCH je fakultní školou Ostravské univerzity.

Vinařství, výroba, prodej, e-shop: - víno, vína - košer víno Vinárna U Divocha Most, Budovatelů 382 tel.: 603 820 535

Hotel Avion poskytuje ubytování: - kapacita hotelu 63 míst - ceny ubytování 400 - 950, - Kč/os. - uzamčené parkoviště - vegetariánská restaurace.

Pohostinství: -restaurace, hostinec Služby, pořádání: -svatby -promoce -rodinné oslavy -smuteční hostiny -oslavy všeho druhu. Kategorie: -ubytování v soukromí s celoročním provozem.

Pivovar: - Vraník 10° světlý výčepní filtrovaný - Vraník 11°světlý kroužkový nefiltrovaný ležák - Vraník 12°polotmávý nefiltrovaný speciál.

Lípa Resort: Aparthotel Lípa se nachází v nádherné oblasti Českosaského Švýcarska. Jde o inovativní model ubytování, který v České republice poptává stále více klientů. V Evropě je běžné a patří ke standardu, že rekreační resorty disponují vedle klasického hotelového ubytování i aparthotely a depandancemi, které zajišťují, stejně jako Aparthotel ...

Maloobchod, prodej: -rychlé občerstvení. Bufet.

Restaurace: - prodej piva, teplých domácích jídel, banketní místnost - nekuřácký salonek - kapacita 16 až 20 osob - zahradní posezení před i za restaurací. Klenby a fungl nové sociální zařízení. Naše heslo zní - vždycky něco navíc!

Hostinec, restaurace. Stravování po celý den nabízí hostinec u Bambuchů. Otevřeno je denně. Speciality staročeské i evropské kuchyně. K dispozici je salónek k různým účelům rodinných i firemních oslav - max. 40 lidí.