Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Hospoda, restaurace, pohostinství: - hotová jídla - speciality na grilu - minutky - saláty - poháry - pivo, nápoje. Provozovny: náměstí T. G. Masaryka 84 544 01 Dvůr Králové nad Labem Husova 134 551 01 Jaroměř - Pražské Předměstí Křenkova 184 552 03 Česká Skalice

Stravování: - pohostinství - restaurace.

Pokrývačské a klempířské práce. Prodej střešních krytin. Restaurace Na Pekárně: - kapacita 40 míst - pivnice 40 míst - letní zahrádka 50 míst - svatby, rodinné oslavy, rauty, školení, večírky.

Pohostinství, restaurace: -hostinec, hospoda, pivnice.

Složení pokojů: -11x 1lůžkový, vana, WC -100x 2lůžkový, vana, WC z toho 80 typu twin a 20 typu double -5x obchodní apartmá Pořádání: - kongresy, semináře, školení, kontrakty, plesy, společenské akce.

Penzion. Ubytování. Restaurace. -sál pro 80 osob.

Maloobchod, prodej: - cukrovinky, potraviny - zákusky, dorty. Cukrárna.

Penzion. Ubytování. Restaurace: -nekuřácký salonek.