Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Výroba, prodej: -masné výrobky a polotovary -studená kuchyně Restaurace.

Hotel: -ubytování standartní vybavení jedno až třílůžkové pokoje -stravování domácí kuchyně, speciality minutky -restaurace a vinárna.

Cukrárna. Výroba, prodej, objednávka: -domácí zákusky -dorty-i s dětskou tématikou. Nabídka: -káva, čaj, pivo -cukrovinky -zmrzlinové poháry.

Pohostinství: -restaurace, bistro: -teplá kuchyně -nápoje.

Naše služby: - opravy výrobků pro domáctnost - restaurace.

Vinný sklep, sklípek: -víno, nápoje -soukromé oslavy, posezení na objednávku (30 míst).

Horská chata s ubytovací kapacitou 49 míst a restaurací

Restaurace: - stravování - kapacita 35 míst - rodinné oslavy, srazy, večírky. Rychlé občerstvení, prodej: - káva, čaj - saláty, párek v rohlíku, klobásy - polévky - potraviny, polotovary, pečivo - mražené výrobky, nanuky - objednávky chlebíčků a zákusků - bagety a hamburgery.

Restaurace, pizzerie: - stravování. Bohatý výběr jídel české i mezinárodní kuchyně. Velké množství teplých i studených pokrmů, pizzy, těstovin, salátů, alkoholických i nealkoholických nápojů a dalších specialit.

Pronájem, správa, údržba: -vlastní nemovitosti. Provozování: -restaurace -hotely GRAND a MORAVA.

Bowland: -tel.:587420203 -12 bowlingových dráh -bumpery - zařízení pro děti -kapacita 100 míst. -klimatizace. Restaurace Gastroland: -rauty, svatby, promoce, rodinné oslavy -kapacita 80 míst -firmní a sportovní akce -bezbariérový přístup -wifi zdarma.