Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace Smíchovský zámeček: - provozování restaurace a kavárny - možnost pořádání společenských akcí - bar k dispozici - nekuřácká část - rozvoz pizzy So 11-24h - letní zahrádka. U Kalicha: - restaurace - pivnice - levné ubytování.

Restaurace, hostinec: -zahradní restaurace -pizza, rozvoz pizzy -kuželna -biliard, kulečník.

Zábavní centrum: Restaurace Steak House - 326 734 395 Bowling - 326 735 608 Herna

Cukrárna. Prodej: -cukrářské výrobky-dorty, zákusky -objednávky svatebního pečiva, dortů.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Pobytové, poznávací, individuální a skupinové zájezdy Turistika, tématické zájezdy, služební cesty.

Emmy Rezidence je nový, nadstandardně vybavený tříhvězdičkový hotel, který respektuje svým architektonickým řešením a nabízenými službami požadovaný kvalitativní světový trend. Svou polohou v klidné části Prahy-Krč, snadnou a rychlou dostupností do centra, je ideálním místem pro realizaci obchodních cest, ale i pro ty, kteří chtějí strávit ...

Penzion: -ubytování pro 50 osob v pokojích s vlastním sociálním zařízením -stravování v celoročně otevřené restauraci -možnost pořádání svateb, firemních akcí, rodinných oslav.

Hotel, ubytování: -52 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje -restaurace a nápojový bar s volnou terasou -vzdělávací středisko 2 učebny vybavené technikou vhodné pro školení, kurzy, semináře -sportovní zařízení -posilovna -sauna -herna.

Závodní levné stravování. Rozvoz jídel po Brně zdarma.

Nabízí -6 druhů točeného piva -teplá a studená jídla -speciality -značková vína -letní zahrádka -zimní nekuřácká terasa -salonek (pronájem).

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Závodní a veřejné stravování: - jídelna - možnost odebírání obědů do jídlonosičů - možnost dovážení jídel do firem. Pořádaní rodinných oslav a firemních večírků.