Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace, hospoda. Obchod, prodej: -potraviny.

Hotel, ubytování, stravování: - pokoje - sociální zařízení, barevnátelevize, satelit, rádio a možnost připojení k internetu - restaurace s krbem - bar - letní terasa - vlastní parkoviště - lyžárna (v létě slouží jako úschovna kol) - billiard - fitnes - fotbálek - sauna - whirpool - masáže.

Restaurace, country bar*: -možnost konání svatby, promoce, společenské a rodinné oslavy.

Ubytování. Horská chata Jídelna. Lyžařský vlek.

Pension, ubytování, stravování: - dvoulůžkové a třílůžkové pokoje vybavené úplným sociálním zařízením, ledničkou, satelitní televizí a trezorem - restaurace - stolní tenis - solárium - sauna.

Provozování výherních hracích přístrojů dle zák.202/90 Sb. Hostinská činnost Realitní činnost

Pravá italská pizzerie. 50 druhů pizzy, menu pro vegetariány, domácí těstoviny a lasagne, sendviče, saláty s různými druhy dressingů, italská káva, klimatizované prostory, nekuřácká zóna. Rozvoz po celé Praze. Předkrmy: - Caprese - Ortolana - Salumi Misti - Crudo e mozzarella - Contadina - Caprese di Bufalo - Crudo di ...

Rodinný pension, ubytování, stravování: -dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím -malá restaurace s celodenním stravováním formou polopenze, plné penze nebo á la Karte -společenská místnost s TV a SAT příjmem -bezplatná parkovací místa přímo u objektu -venkovní vyhřívaný bazén 8 x 4 m -sauna.

Hotel, ubytování, stravování. Hotel nabízí ubytování celkem ve 33 dvou a třílůžkových pokojích a 4 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprcha, WC) a TV se satelitem. Některé pokoje mají balkóny. Ubytovaným hostům podáváme snídaně v hotelové restauraci formou švédských stolů, polopenze formou menu. Hosté si mohou vybrat ze ...

Hotel, ubytování: - kapacita hotelu je 130 lůžek - ve tří a čtyřlůžkových pokojích - vhodné především pro rodiny s dětmi, skupiny a školní lyžařské výcviky - v každé budově je společenská místnost s televizorem. Ceník ubytování: - dospělá osoba Se soc. zařízením 350.- Kč/den - dítě do 15let Se soc. zařízením 200.- Kč/den - ...

Hotel LUČNÍ DŮM *** Janské Lázně Toužíte po odpočinku, aktivní dovolené s dětmi, hledáte vhodné místo pro Vaše oslavy či obchodní jednání. Ubytování v hotelu LUČNÍ DŮM Janské Lázně Vám nabízí pohodlí a kvalitu služeb, jež uspokojí i ty nejnáročnější z Vás, kteří hledáte klidné ubytování v Krkonoších s dětmi i bez nich. Naše ceny Vás příjemně ...

Práce: - elektro. Restaurace Ve Dvoře: tel.: 326 722 861.