Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Restaurace: -výběr hotových jídel, hotová jídla -zvěřinové speciality -další široká nabídka -nekuřácká jídelna.

Vinotéka, restaurace. Prodej: - víno - dary moře - cukrovinky - zákusky - saláty.

Restaurace, stravování. Denní menu. Bar. Bowling. Ubytování. Wifi zdarma.

Restaurant: -bar -výběr naší i zahraniční kuchyně -salonek. -letní zahradka, kapacita 100 míst -diskotéky, živá muzika -catering, zajištění různých oslav u nás i mimo naší restauraci.

Prodej: -dorty -zákusky -teplé i studené nápoje

Služby: - restaurace 30 osob. - nekuřácký salonek 30 osob

Cukrárna. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - cukroví - dorty, zákusky.

Kategorie: -penzion - celoroční ubytování v soukromí: -2 dvoulůžkové pokoje -1 čtyřlůžkový pokoj -3lůžkový pokoj -wifi -snídaně -u zámku Vizovice. Pohostinství: -restaurace, hostinec.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky, dorty, zákusky -cukroví.

Ranč. Stylová westernová restaurace: - stravování. Steak House, pizza. Dětský koutek - houpačky, skluzavky atd. Půjčovna: - skútry, šlapadla, loďky. Ubytování: - 2, 3 a 4 lůžkové pokoje - vlastní sociální zařízení, TV, SAT, rádio a Internet na pokojích.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: - chlazená, mražená drůbež - vepřové a hovězí maso - drůbeží polotovary, uzeniny - rybí výrobky. Rychlé občerstvení: - teplá jídla, grilovaná kuřata - saláty, lahůdky, zákusky - obložené mísy, chlebíčky - denní menu.

Restaurace, pohostinství: -70 míst -teplá i studená kuchyně -alkoholické i nealkoholické nápoje -letní zahrádka.

Restaurace: - domácí kuchyně - jídla na roštu - jídla na kameni.