Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace Smíchovský zámeček: - provozování restaurace a kavárny - možnost pořádání společenských akcí - bar k dispozici - nekuřácká část - rozvoz pizzy So 11-24h - letní zahrádka. U Kalicha: - restaurace - pivnice - levné ubytování.

Restaurace, hostinec: -zahradní restaurace -pizza, rozvoz pizzy -kuželna -biliard, kulečník.

Zábavní centrum: Restaurace Steak House - 326 734 395 Bowling - 326 735 608 Herna

Cukrárna. Prodej: -cukrářské výrobky-dorty, zákusky -objednávky svatebního pečiva, dortů.

Každý den slevy 50% a více. Nenechte si ujít každodenní slevy. Dostaňte slevu na věci, které běžně užíváte či děláte. Slevy na ubytování či jídlo v luxusních hotelech či restauracích.

Pobytové, poznávací, individuální a skupinové zájezdy Turistika, tématické zájezdy, služební cesty.

Emmy Rezidence je nový, nadstandardně vybavený tříhvězdičkový hotel, který respektuje svým architektonickým řešením a nabízenými službami požadovaný kvalitativní světový trend. Svou polohou v klidné části Prahy-Krč, snadnou a rychlou dostupností do centra, je ideálním místem pro realizaci obchodních cest, ale i pro ty, kteří chtějí strávit ...

Penzion: -ubytování pro 50 osob v pokojích s vlastním sociálním zařízením -stravování v celoročně otevřené restauraci -možnost pořádání svateb, firemních akcí, rodinných oslav.

Hotel, ubytování: -52 lůžek -dvoulůžkové a třílůžkové pokoje -restaurace a nápojový bar s volnou terasou -vzdělávací středisko 2 učebny vybavené technikou vhodné pro školení, kurzy, semináře -sportovní zařízení -posilovna -sauna -herna.

Závodní levné stravování. Rozvoz jídel po Brně zdarma.

Nabízí -6 druhů točeného piva -teplá a studená jídla -speciality -značková vína -letní zahrádka -zimní nekuřácká terasa -salonek (pronájem).

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Závodní a veřejné stravování: - jídelna - možnost odebírání obědů do jídlonosičů - možnost dovážení jídel do firem. Pořádaní rodinných oslav a firemních večírků.