Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Hotel Krakonoš se nachází v centrální části obce 100 metrů od Skiareálu Benecko. Hotel: -celoroční příjezd autem, vlastní parkoviště -recepce, směnárna -restaurace 50 míst, salónek 30 míst -TV, herna, kulečník, stolní tenis -úschovna lyží, sušárna -venkovní bazén -vlastní hotelový vlek s lyžařskou školkou -bufet, ...

Pohostinství: -hostinec, hospoda. Možnost pronájmu sálu pro soukromé oslavy, svatby.

Pohostinství: -hostinec, hospoda, pivnice. Možnost pronájmu salónku pro 35 osob.

Čínská restaurace. Restaurace je vybavena velkou plazmovou obrazovkou a klimatizací.

Hospoda, hostinec: -teplá i studená jídla -domácí kuchyně.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním -od centra města 5 minut chůze. Složení pokojů: -11 dvoulůžkových, sprcha, WC, možnos přistýlky.

Pohostinství: -hostinec, hospoda.

Přístaviště u jezu na řece Moravě, Baťově kanálu. Plavba, plavby: -výletní lodí Konstancie, Korálka, člunem -naučná nebo vyhlídková plavba -pohádková plavba, nově i pirátská plavba vhodná pro děti -poznávací plavba k Výklopníku Sudoměřice -škola, školy v přírodě a vícedenní výlety s možností využití ubytování. Půjčovna, možnost ...

Restaurace po-so 11-22. Hotel Corso: -ubytování -3x apartmá -3x 2lůžkové pokoje -možnost přistýlek -tel., fax 371729840.

Ubytování, penzion, pension. Ubytování v Krkonoších nabízí Penzion Renata : Rodinný penzion Renata se nachází v krásné a klidné části města Harrachova, přímo u lesa a s výhledem na sjezdovky Čertovy hory. Harrachov je nejznámější turistické sportovní horské středisko v západních Krkonoších. Penzion Renata možnost ubytování v Harrachově ...

Ubytování, penzion, pension: -restaurace -široké sportovní i turistické vyžití

Ubytování-hotel. Stravování-restaurace. je umístěn v nádherném prostředí horské přírody, v klidné části města Harrachov u doskočiště skokanských můstků. V zimních měsících přiléhá k hlavní harrachovské sjezdové trati. Hotel má k dispozici vlastní restauraci s barem a letní terasou s panoramatickým výhledem na město Harrachov a vrcholky hor. ...

Nekuřácká restaurace: -myslivecké speciality -pizza -rozvoz menu zdarma.

Demínka Café restaurant - Music club. Skvělý interiér s vysokou klenbou, bezvadná obsluha a různorodá hudební a taneční produkce. Pořádáme vyjimečné party a večírky. Odborně proškolený personál nabízí pestrou nabídku nápojů, destilátů a míchaných alko i nealko kokteilů.

Restaurace. -teplá a studená kuchyně -alkoholické a nealkoholické nápoje.

Bar: - 20 míst - pouze snídaně. Penzion: - 7 pokojů ( 2 lůžkové ). 1 pokoj ( 1 lůžkový ).

Výroba, prodej: - lahůdkářské, pekařské a cukrářské výrobky - výrobky teplé kuchyně spojené s restaurační a zprostředkovatelskou činností, včetně autodopravy. Zajišťění, zprostředkování: - oslavy, výročí, svatby, rauty - kompletní gastronomický servis. Pronájem: - velké a malé sály vhodné nejen pro společenské akce.