Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Pizzeria, pizzerie, restaurace: -pizza -těstoviny.

Restaurace, pizzerie je v hradním stylu: -30 druhů pizzy, piza, pizy -italské těstoviny -speciality z ryb a mořských plodů kuřecího, vepřového, hovězího i telecího masa -saláty a dezerty -stálý jídelní lístek i denní menu -60 míst.

Vinárna: -výborná kuchyně -kvalitní vína z jižní Moravy.

Restaurace: -speciality italské kuchyně: -pizza, těstoviny, saláty. Parkoviště ve dvoře domu.

Restaurace, bar. Bowling club, šipky, kulečník, billár, stolní fotbal.

La Casa Blů založena roku 1996 chilským Pražákem a současným většinovým majitelem Jorgem Zúňigou Pavlovem a jeho tehdejším společníkem Pepem P Britou je jedinečné místo v Praze.

Výroba: -bramborové lupínky. - provoz restaurace

Bar: - stylový multimediálně vybavený sklepní prostor (v suterénu) - velkoplošná televize - stolní fotbal - alkoholické, nealkoholické nápoje, koktejly - předzahrádka - WiFi připojení - pořádání housové párty (dance party) s DJ - možnost uspořádání večírky, rodinné oslavy po domluvě.

Restaurace: - stravování - polední menu - studená a teplá kuchyně - mezinárodní a krajové speciality - široký výběr alko a nealko nápojů.

Motorest: - široký výběr jídel - teplá jídla po celý den.

Jídlo rychle a jednoduše až na Váš stůl! Denně si můžete vybrat z více jak dvanácti čerstvých chlazených jídel, které přivezeme na Vámi určenou adresu v rámci Prahy a okolí standardně do 13 hodin. Doprava hlavního jídla je ZDARMA. Nabízíme polévky, hlavní jídla, saláty a cukrářské výrobky včetně nápojů.

Restaurace: - nabídka teplých jídel, točeného piva a alkoholických i nealkoholických nápojů.

Nabízíme: -zmrzlina italská vlastní výroby -klasické zákusky drobné jako balkánské řezy, punčové řezy, rolády, trubičky, kornoutky, špičky a další -lehčené zákusky vlastní výroby - šlehačkové jako želatinové řezy, ovocné, karamelové, čokoládové, jogurtové a mnohé další -různé dorty - velký výběr káv 100% arabica - velký výběr míchaných ...

Služby: -zajištění společenské, firemní, sportovní akce -catering -kompletní zajištění svatby. Půjčovna, pronájem: -velkokapacitní stany -vnitřní dovybavení.

Hostinec: - bez kuchyně - výčep Velkopopovický kozel - 50 míst - letní zahrádka 25 míst.