Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky -zmrzlinové poháry -zmrzlina.

Městské lázně: - plavání veřejnosti - sauna - pára - restaurace - fitcentrum.

Hotel. Ubytování: -17 pokojů, 3 historicky zařízená apartmá. Restaurace: -100 osob. V objektu místnosti s krbem, taneční sál, sauna. Možnost zimních sportů- 6 km vzdálený lyžařský areál Zadov, Churáňov.

Hotel: -ubytování -116 míst ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích -restaurace -pěší i cykloturistika, koupání, houbaření, rybolov, v zimě lyžařské sporty -parkoviště v areálu.

Hostinec: -restaurace. Kapacita restaurace 100 míst. V měsících červenec-srpen bez uzavíracího dne. Parkoviště: -neomezený počet míst.

Zpravodajský server internetového deníku Opavského regionu. Další: - Arma Club - Na rybníčku 626/1, Opava - tel: 553 684 602, 774 669 000 - e-mail: info@armaclub.cz - www.armaclub.cz - restaurace.

Bazar bar bowling. Stylová restaurace: - stravování - kapacita 50 míst. Vhodné pro konání soukromých (oslavy) a firemních akcí. V restauraci bezdrátové připojení Wi-Fi k internetu zcela zdarma. K dispozici jsou bowlingové dráhy. Letní terasa: - kapacita 24 míst - celá plocha terasy je zastřešená.

Síť řeckých restaurací Fast Food. Restaurace: -pity -čerstvé saláty -talíře-řecké speciality (gyros, suvlaki...) -těstoviny -bagety -sendviče -burgery -hranolky -menu (jídlo+nápoj) -řecké víno -nápoje -milk-Shakes -nealko -pivo -deserty (Doony´s). Služby: -dovoz, rozvoz jídla pouze v Brně -objednávat ...