Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Cukrárna, cukrářství. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - koláče, zákusky, čajové pečivo, cukroví (i na svatby a oslavy).

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky -zmrzlinové poháry -zmrzlina.

Městské lázně: - plavání veřejnosti - sauna - pára - restaurace - fitcentrum.

Hotel. Ubytování: -17 pokojů, 3 historicky zařízená apartmá. Restaurace: -100 osob. V objektu místnosti s krbem, taneční sál, sauna. Možnost zimních sportů- 6 km vzdálený lyžařský areál Zadov, Churáňov.

Hotel: -ubytování -116 míst ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích -restaurace -pěší i cykloturistika, koupání, houbaření, rybolov, v zimě lyžařské sporty -parkoviště v areálu.

Hostinec: -restaurace. Kapacita restaurace 100 míst. V měsících červenec-srpen bez uzavíracího dne. Parkoviště: -neomezený počet míst.

Zpravodajský server internetového deníku Opavského regionu. Další: - Arma Club - Na rybníčku 626/1, Opava - tel: 553 684 602, 774 669 000 - e-mail: info@armaclub.cz - www.armaclub.cz - restaurace.

Bazar bar bowling. Stylová restaurace: - stravování - kapacita 50 míst. Vhodné pro konání soukromých (oslavy) a firemních akcí. V restauraci bezdrátové připojení Wi-Fi k internetu zcela zdarma. K dispozici jsou bowlingové dráhy. Letní terasa: - kapacita 24 míst - celá plocha terasy je zastřešená.

Síť řeckých restaurací Fast Food. Restaurace: -pity -čerstvé saláty -talíře-řecké speciality (gyros, suvlaki...) -těstoviny -bagety -sendviče -burgery -hranolky -menu (jídlo+nápoj) -řecké víno -nápoje -milk-Shakes -nealko -pivo -deserty (Doony´s). Služby: -dovoz, rozvoz jídla pouze v Brně -objednávat ...