Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Mexická restaurace. Restaurace Hacienda Mexicana: -mexická restaurace s atypickým interiérem a středoamerickými specialitami -americké suroviny a koření -hudba středoamerická salza.

Bistro, občerstvení, bufet: - lahůdky, chlebíčky, saláty - zákusky, dorty, cukrářské výrobky, cukrárna - ohřívané uzeniny - teplá jídla - nápoje.

Výroba, prodej: - lahůdky - chlebíčky - saláty - bagety. Cukrárna.

Restaurace - stravování: - kulečník, šipky, bowling. Klub.

Hostinská činnost Taxislužba Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. kontakt:

Stravování: - restaurace - venkovní posezení, terasa s krbem.

Stravování: - restaurace - salonek (kapacita 30 míst).

Hotel: -ubytování -celodenní stravování -balneo provoz.

Hotel Paganini se nachází v samém centru městečka ležícího na obou březích Labe v úrodné Polabské nížině. Čtyřhvězdičkový hotel Paganini nabízí ubytování v 26 moderně vybavených pokojích umístěných ve třech podlaží s celkovou kapacitou 45 lůžek – u některých pokojů možnost přistýlky. Jeden pokoj pro tělesně postižené. V ceně ubytování je ...

Restaurace. Kavárna. Pořádání akce, svatby, večírky.