Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace Tělovýchovná jednota

CANALL Coffee - trochu jiná kavárna v Prostějově. Příprava cateringu na míru pro svatby, festivaly, narozeniny apod.

Rock & Roll GARAGE. Restaurant, pivovar & music club.

Restaurace - široká nabídka hotových jídel - možnost uspořádání hostiny, svatby, oslavy nebo večírku.

Music club, kavárna s příjemným posezením.

Milada Karásková provozuje občerstvení a ubytování u rekreačního střediska.

Hostinec - studená kuchyně - polévky

Společnost PULZ Invest s.r.o. poskytuje ubytování v rekreačním komplexu Losinka. Provozuje autokemp s chatkami a místy pro stany, turistické chatkym, penzion s apartmány. V areálu je i restaurace.

Rodinný park v Lednicko-valtickém areálu, dke si můžete užít: - Lanový park s vysokými překážkami - Lanáček pro děti - Big Swing – obří houpačka - Dětské hřiště - Balanční prvky, lukostřelbu, chůdy - Animační programy pro děti - Občerstvení s možností zakoupení alkoholických i nealkoholických nápojů, teplé i studené občerstvení, speciality ...

Nově zrekonstruovaná restaurace v prvorepublikovém původním stylu Tuskulum - kapacita 60 osob + sál 120 osob a sklípek: - vaříme z čerstvých surovin, potravin od regionálních dodavatelů - maso, ryby, zelenina - každé dva týdny měníme menu dle sezóny. Pronájem pro firemní akce, soukromé akce. Svatební hostiny: - k dispozici 2x salonek pro ...

Country club. Diskotéka - pátek a sobota 21-04 hod. Klimatizovaná restaurace: - stylová kuchyně - týdenní menu - venkovní terasa. Možnost zajištění, pořádání soukromých akcí: - oslavy, rauty, svatby, podnikové večírky. Služby. - možnost sledování sportovních přenosů v HD kvalitě, - jukebox - WI-FI zdarma.

Restaurace: - výčep 40 míst - velký salónek 50 míst - menší salónek 30 míst - letní terasa 40 míst - česká kuchyně, minutky - kuželna, kuželky dvě dráhy - ubytování - jukebox - rauty, svatby, hostiny, promoce, možnost firemních školení včetně připojení na internet - parkoviště.

Pavel Bartoš se zaměřuje na opravy silničních vozidel a hostinskou činnost.

Hospoda - letní zahrada - sudové víno - možnost pořádání oslav, akcí

Výroba a prodej vín, vinárna. Po předchozí domluvě posezení při víně s občerstvením. Ochutnávky, degustace do 30 osob. Lahvová i sudová vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Ryzlink rynský, Rulandské bílé, Rulandské modré, ...

Cukrárna, kavárna Výroba, prodej, maloobchod: - zákusky, dorty, řezy také provedení DIA (bez cukru) - svatební dorty, koláče.

Lucie Šindelářová provozuje penzion s apartmány a restaurací.