Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace U Šťura nabízí jídla z jídelního lístku, poledního menu ale i cateringové služby, oslavy ve společenském sále pro 100 osob.

Kavárna a cukrárna Barborka v centru Ústí nad Labem. Najdete u nás lahodné zákusky a dorty vlastní výroby. Chybět nemůže káva a další teplé i studené nápoje. Dále si u nás můžete vychutnat kopečkovou nebo točenou zmrzlinu.

restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Zámecký hotel Zlatý Orel Ostravice poskytuje ubytování v rodinném hotelu pod Lysou horou. Vhodný pro rodiny s dětmi, romantické víkendy ve dvou, pořádání svateb a firemních akcí. Hosté mají k dispozici wellness a zámeckou restauraci.

Vše pro tvou akci, s.r.o. se zaměřuje na catering, DJ, ozvučení, osvětlení a na výzdobu, přípravu rautů a obsluhu.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Ubytování. Služby: - recepce - restaurace - zasedací místnost - masáže a služby pedikérky - 32 pokojů - wi-fi, TV, SAT, minibar.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Hotel s restaurací a wellness u Těrlické přehrady. Ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích. Součástí hotelu je Thermall Wellness park s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazovacím bazénem. Možnost pořádání svateb.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.

MASTER GRILL s.r.o. se zaměřuje na vaření, prodej a rozvoz rychlého občerstvení, burgerů a salátů.

Služby: -zprostředkování oslav, akcí, večírků, prezentací, modních přehlídek i svateb včetně cateringu.

Knihkupectví, kavárna. Maloobchod, prodej, e-shop: -knihy - káva, čaj, alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, moučníky

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

Náš malý rodinný penzion Podveský mlýn se nachází v klidném prostředí s rybníčkem a nabízí komfortní ubytování v osmi pokojích. Maximální kapacita penzionu je 29 lůžek. K dispozici je lednička, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice, kolárna, parkoviště a zdarma bezdrátové připojení k internetu. Součástí penzionu je také restaurace, která ...

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.

Restaurace: - restaurace 65 míst - salonek 15 míst - svatby, promoce, rodinné oslavy - firemní akce, školení, rauty, disco večery - možnost propojení se sálem DOMU KULTURY Kavárna: Kavárna 55 míst Kavárna - salonek 25 míst Velký výběr nealko a alkoholických nápojů Míchané nápoje Káva - BRISTOT Pivo - Pilsner Urquell, Gambrinus ...

K sezení cca 30 míst - vinárna -letní zahrádky až 32 + podium 24. Pořádání oslav, svateb, srazů, školení i na zakázku včetně kompletního servisu. Pronájem celých prostor pro soukromé akce. Množstevní slevy dohodou. -vinárna (světová i domácí vína) -restaurace ( speciality z masa, zeleninové saláty, moučníky) -bar (výběr koktejlů, ...

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.