Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Aneta Mrázková provozuje francouzskou restauraci Ostrava.

Kavárna, čokoládovna - kapacita 20 míst: -káva -horká čokoláda. Maloobchod, prodej: -výrobky firmy CARLETTI: -čokoládové cukrovinky, čokoláda.

Hotel Zámeček Mikulov na Moravě poskytuje kompletní služby pro ubytování a kongresovou i vinařskou turistiku. Hotelový komplex Hotelové ubytování nabízí 184 lůžek + 5 přistýlek -dvou až čtyřlůžkové pokoje -apartmány a studia. Vybavení pokojů: -koupelna s WC, telefon, TV -první patro balkón nebo terasa, -přízemí bezbariérový ...

Prodej vína možnost degustací v prezentačním sklepě s občerstvením a odborným výkladem, cimbálovkou

Hotel s vinným sklípkem se 14 klimetizovanými pokoji a jedním apartmánem Možnost nočních příjezdů

Apartmány, vinný sklep, bar, posezení na zahrádce v centru Mikulova. Naše apartmány jsou dogs friendly.

Nabízíme: -celodenní stravování -teplá, studená jídla -svatby, promoce -rodinné oslavy kapacita: -90míst k sezení -noční bar 45 míst

Ubytování ve dvou, tří i čtyřlůžkových pokojích s koupelnou, WC, televizí. Stylová restaurace s venkovní terasou, gril. Možnost pořádání rodinných oslav a firemních večírků. K dispozici je tenisový kurt.

Tereza Jarošová se zaměřuje na výrobu a rozvoz různých druhů sushi a sushi setů.

Cukrárna - zákusky - dorty - zmrzliny - možnost posezení na zahradě.

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Harrach s.r.o. provozuje hotel a minipivovar s moderními i historickými pokoji, restaurací a školícími prostory.

Výroba, prodej: -vinařství -vinný sklep -výroba vín -prodej vín. -degustace vína do 20 osob.

Hotel: -ubytování -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje bez příslušenství -apartmány (umyvadlo, sprcha, WC, televize) -restaurace -salonek 46 míst -možnost uspořádat školení, svatby, promoce, rauty, večírky.

Hostinská činnost: - nekuřácká restaurace: - denní obědové menu - klasická kuchyně - pokrmy z kuřecího masa, vepřového masa, hovězího masa, ryby. Možnost pořádání soukromých oslav, svatby - variabilní možnost přizpůsobit prostory salonku pro různý počet osob. Cateringové služby: - zajištění rauty, občerstvení pro soukromé ...

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Stern je komplex gastronických služeb - restaurace, kavárna, pizzerie.