Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vítá Vás hotelový resort Lony. Hotel Lony se nachází v malebné vesničce Kozovazy, pouhých 15 minut cesty po dálnici D11 z Prahy – Černý Most. Našim hostům nabízíme 32 pokojů, tj. celkem 77 lůžek, rozdělených převážně do dvou a třílůžkových pokojů. Hotel disponuje pokoji standard, ale také několika apartmány s vlastním kuchyňským koutem ...

Rodinná farma: Chov: - masný skot - ovce. Služby: - ubytování - hospůdka, tel.: 608 233 275

Hotelový komplex PECR poskytuje ubytování v hotelech Pecr Well**** a Pecr Deep**** v centru Pece pod Sněžkou a nabízí vysoký standard ubytování a služeb. Hotely Pecr Well a Pecr Deep patří díky své architektuře mezi nejmodernější hotely v Krkonoších. Na střeše hotelu Pecr Well naleznete jedinečné wellness & SPA. V obou hotelích se nachází ...

Dovolte nám přivítat Vás v našem nově otevřeném bistru Hezky Česky vol.2, které naleznete na adrese Vladislavova 1747/16, Praha 1. Jsme rodinný podnik a všechna naše jídla jsou připravovaná s láskou z čerstvých a kvalitních surovin. Zajít k nám můžete na skvělou snídani, oběd ryze český nebo ze zahraniční kuchyně či něco dobrého k večeři. V ...

Restaurace: -hotová jídla, minutky, pizza -denní menu -příjemné posezení -možnost pořádání společenských akcí -sportovní areál.

Ubytování, motel: - celková kapacita 80 lůžek - dvou, čtyřlůžkové pokoje, jednolůžkové, trojlůžkové - restaurace - salonek 70, 30 a 15 míst - pořádání firemních akcí

Penzion Habermannova vila*** poskytuje ubytování v secesní vile: - 8 pokojů-max. 20 lůžek - restaurace 40 osob, salonek, terasa. - parkování v uzamčeném prostoru.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

V naší nekuřácké restauraci můžete ochutnat tradiční i nevšední jídla a speciality domácí i zahraniční kuchyně z výhradně čerstvých a sezonních surovin. Každý všední den nabízíme v době oběda cenově zvýhodněné polední menu. Na víkendy připravujeme speciální nabídku jídel. V letním období je k dispozici příjemné posezení na „zahrádce“ s výhledem ...

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma

Společnost obědy od Zacha s.r.o. se zaměřuje na výrobu a rozvoz obědů a teplých jídel v Brně.

LETNÍ TERASA OTEVŘENA -příjemné posezení -jídlo, káva, nápoje Salónek: -prezentace, školení, firemní akce, večírky, večírek. Platby: -stravenky -platební karty Dárkové poukazy: - v hodnotě 300, 500 a 1000 Kč. Každodenní menu: -nabízíme každodenní menu -menu: pondělí - neděle.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Ubytování v penzionu: - kapacita 25 lůžek - 2-4lůžkové pokoje STANDARD - nadstanardní pokoje - PLUS, LUX, ELEGANT, APARTMÁN - vybavení pokojů - koupelna a wc. Wellness centrum: - výřivka, sauna, masáže. Restaurace: - kapacita 32 míst - snídaně pro ubytované hosty - regionální kuchyně - letní terasa - 20 míst.

Penzion s jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji. WIFI internet, možnost ubytování zvířat a uzavřené parkoviště. Nekuřácká restaurace o kapacitě 80 míst - česká a krajové speciality, vegetariánská kuchyně. Možnost pořádání akcí, oslav, hostin.

Penzion - krátkodobé i dlouhodobé ubytování v centru. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Jednolůžkové, dvoulůžkové nebo čtyřlůžkové pokoje. Ubytování v chatkách pro 4 osoby s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením. Kavárna s dětským koutkem. Nekuřácký salonek. Privátní wellness centrum.

Wellness hotel v Písku u Jablunkova na Frýdecko-místecku. Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi i seniory. Zvýhodněné pobytové balíčky. Ubytování v pokojích nebo apartmánech nebo ubytování v kopulích - glamping. Wellness zahrnuje relaxační bazén, pivní lázně, finskou saunu.

Penzion s ubytováním u jezera. Možnost celoročního ubytování s kapacitou 18 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkovém apartmá. K dispozici společenská místnost a kuchyňka. Vodní lyžování. Restaurace od 1. června do 30. září.

MEXOVA s.r.o. vlastní 9 poboček v různých městech po celé ČR, kde si můžete objednat kvalitní mexické jídlo. Provozují i eshop, kde nabízí různé mexické potraviny: - mouky - tortilly - konzervy s mexickým jídlem - pasty a omáčky