Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Naše společnost představuje synonymum pro prvotřídní catering a rauty, které zanechávají nezapomenutelný dojem na každé akci. Pro naše klienty zajistíme vše od malých oslav, firemních setkání až po velkolepé svatební hostiny. Neváhejte se svěřit do rukou našich profesionálních kuchařů, kteří vám připraví širokou škálu skvělých pokrmů.
Catering.JH s.r.o. - prvotřídní catering a rauty
Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace - italská kuchyně - rozvoz pizzy

Hotel - kapacita 85 lůžek včetně přistýlek Restaurace - zahradní terasa

Restaurace - mezinárodní a česká kuchyně - kapacita 60 míst - možnost pořádání akcí, oslav Catering

Česká restaurace - kapacita 50 osob - zastřešená venkovní zahrádka pro 70 osob - vhodné k uspořádání svatebních hostin, oslava, rautů

Hostinec, pohostinství: -westernový saloon Na Šenku. Stravování: -restaurace -pořádání rodinných oslav, svateb.

Stravování: -restaurace. Pohostinství. Služby: -ubytování -pořádání oslav, svateb, večírků, aj.

Kiosek s posezením Penzion - kapacita 35 lůžek - sociální zařízení na chodbě - dětské a víceúčelové hřiště - trampolína - ohniště - parkoviště - uzamykatelná kolárna a lyžárna - v blízkosti lyžařské areály a cyklotrasyvhodné pro firemní akce, rodinné oslavy, školy a školky v přírodě, školní výlety, lyžařské ...

Bar - alkoholické a nealkoholické nápoje Bowling - 2 dráhy

Restaurace - čínská a japonská kuchyně, sushi, sashimi - WIFI připojení

Jedná se o rozsáhlý horský areál na samotě poblíž Olešnice v Orlických horách, obklopený smrkovými lesy.** Hotel je v současné době v rozsáhlé rekonstrukci, kterou ukončíme v červnu 2008. Po rekonstrukci Vás přivítáme v **** nadstandartně zařízeném horském, *nekuřáckém* hotelu. Bude zde pro Vás připraveno 13 pokojů s vlastní ...

Asijské bistro. Stravování: -restaurace -jídelna -asijská kuchyně.

Restaurace, pizzeria: - veřejné stravování MENU SERVIS, SODEXHO PASS - pivo BUDVAR, ČERNÝ ZUBR - salonek pro 30 osob - svatby - oslavy - uzavřená společnost. Letní terasa pro 40 osob.

Pohostinství: -restaurace -příprava specialit, pokrmů v krbu. Další tel.:608752559.

Restaurace a pizzerie - domácí nesušené těstoviny - steaky z argentinských býků - saláty - překrmy z italských suroviny

Výroba, prodej: - pizza - těstoviny - rizota - saláty. Rozvoz po Olomouci ZDARMA. Pizzerie: -Olomouc,Hanáckého pluku 13, tel.: 775367897.

Pizzerie. Prodej, rozvoz: - pizza - saláty - víno.