Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.

Restaurace: - restaurace 65 míst - salonek 15 míst - svatby, promoce, rodinné oslavy - firemní akce, školení, rauty, disco večery - možnost propojení se sálem DOMU KULTURY Kavárna: Kavárna 55 míst Kavárna - salonek 25 míst Velký výběr nealko a alkoholických nápojů Míchané nápoje Káva - BRISTOT Pivo - Pilsner Urquell, Gambrinus ...

K sezení cca 30 míst - vinárna -letní zahrádky až 32 + podium 24. Pořádání oslav, svateb, srazů, školení i na zakázku včetně kompletního servisu. Pronájem celých prostor pro soukromé akce. Množstevní slevy dohodou. -vinárna (světová i domácí vína) -restaurace ( speciality z masa, zeleninové saláty, moučníky) -bar (výběr koktejlů, ...

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Aneta Mrázková provozuje francouzskou restauraci Ostrava.

Kavárna, čokoládovna - kapacita 20 míst: -káva -horká čokoláda. Maloobchod, prodej: -výrobky firmy CARLETTI: -čokoládové cukrovinky, čokoláda.

Hotel Zámeček Mikulov na Moravě poskytuje kompletní služby pro ubytování a kongresovou i vinařskou turistiku. Hotelový komplex Hotelové ubytování nabízí 184 lůžek + 5 přistýlek -dvou až čtyřlůžkové pokoje -apartmány a studia. Vybavení pokojů: -koupelna s WC, telefon, TV -první patro balkón nebo terasa, -přízemí bezbariérový ...

Prodej vína možnost degustací v prezentačním sklepě s občerstvením a odborným výkladem, cimbálovkou

Hotel s vinným sklípkem se 14 klimetizovanými pokoji a jedním apartmánem Možnost nočních příjezdů

Apartmány, vinný sklep, bar, posezení na zahrádce v centru Mikulova. Naše apartmány jsou dogs friendly.

Nabízíme: -celodenní stravování -teplá, studená jídla -svatby, promoce -rodinné oslavy kapacita: -90míst k sezení -noční bar 45 míst

Ubytování ve dvou, tří i čtyřlůžkových pokojích s koupelnou, WC, televizí. Stylová restaurace s venkovní terasou, gril. Možnost pořádání rodinných oslav a firemních večírků. K dispozici je tenisový kurt.

Tereza Jarošová se zaměřuje na výrobu a rozvoz různých druhů sushi a sushi setů.

Cukrárna - zákusky - dorty - zmrzliny - možnost posezení na zahradě.

Zemědělské družstvo Kunžak se nachází v okrese Jindřichův Hradec a v současné době hospodaří na cca. 2200 ha zemědělské půdy. Zaměřujeme se především na pěstování konzumních a průmyslových brambor, ozimé řepky, kukuřice a obilí a současně také na vytváření zásob krmné základny pro naše potřeby. V rámci živočišné výroby se zabýváme chovem hovězího ...

Harrach s.r.o. provozuje hotel a minipivovar s moderními i historickými pokoji, restaurací a školícími prostory.