Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Výroba, prodej: -vinařství -vinný sklep -výroba vín -prodej vín. -degustace vína do 20 osob.

Hotel: -ubytování -jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje bez příslušenství -apartmány (umyvadlo, sprcha, WC, televize) -restaurace -salonek 46 míst -možnost uspořádat školení, svatby, promoce, rauty, večírky.

Hostinská činnost: - nekuřácká restaurace: - denní obědové menu - klasická kuchyně - pokrmy z kuřecího masa, vepřového masa, hovězího masa, ryby. Možnost pořádání soukromých oslav, svatby - variabilní možnost přizpůsobit prostory salonku pro různý počet osob. Cateringové služby: - zajištění rauty, občerstvení pro soukromé ...

Krabičková strava s rozvozem - Olomouc, Prostějov, Přerov.

Stern je komplex gastronických služeb - restaurace, kavárna, pizzerie.

Vítá Vás hotelový resort Lony. Hotel Lony se nachází v malebné vesničce Kozovazy, pouhých 15 minut cesty po dálnici D11 z Prahy – Černý Most. Našim hostům nabízíme 32 pokojů, tj. celkem 77 lůžek, rozdělených převážně do dvou a třílůžkových pokojů. Hotel disponuje pokoji standard, ale také několika apartmány s vlastním kuchyňským koutem ...

Rodinná farma: Chov: - masný skot - ovce. Služby: - ubytování - hospůdka, tel.: 608 233 275

Hotelový komplex PECR poskytuje ubytování v hotelech Pecr Well**** a Pecr Deep**** v centru Pece pod Sněžkou a nabízí vysoký standard ubytování a služeb. Hotely Pecr Well a Pecr Deep patří díky své architektuře mezi nejmodernější hotely v Krkonoších. Na střeše hotelu Pecr Well naleznete jedinečné wellness & SPA. V obou hotelích se nachází ...

Dovolte nám přivítat Vás v našem nově otevřeném bistru Hezky Česky vol.2, které naleznete na adrese Vladislavova 1747/16, Praha 1. Jsme rodinný podnik a všechna naše jídla jsou připravovaná s láskou z čerstvých a kvalitních surovin. Zajít k nám můžete na skvělou snídani, oběd ryze český nebo ze zahraniční kuchyně či něco dobrého k večeři. V ...

Restaurace: -hotová jídla, minutky, pizza -denní menu -příjemné posezení -možnost pořádání společenských akcí -sportovní areál.

Ubytování, motel: - celková kapacita 80 lůžek - dvou, čtyřlůžkové pokoje, jednolůžkové, trojlůžkové - restaurace - salonek 70, 30 a 15 míst - pořádání firemních akcí

Penzion Habermannova vila*** poskytuje ubytování v secesní vile: - 8 pokojů-max. 20 lůžek - restaurace 40 osob, salonek, terasa. - parkování v uzamčeném prostoru.

Květinářství a kavárna Kavalír v Prostějově. Kavárna s venkovním posezením, domácími zákusky, víny i ostřejšími alkoholickými nápoji. Příprava snídaní. Prodej květin a květinových vazeb, dekorací a doplňků.

Klidné a stylové ubytování v Hotelu nedaleko Prostějova. Hotel disponuje dvanácti dvoulůžkovými pokoji a apartmánem s vlastní vířivkou. Prostředí hotelu je vhodné pro konání kongresů, svateb, oslav. Součástí hotelu je i restaurace. Možnost masáže přímo v hotelu na základě předchozí objednávky.

V naší nekuřácké restauraci můžete ochutnat tradiční i nevšední jídla a speciality domácí i zahraniční kuchyně z výhradně čerstvých a sezonních surovin. Každý všední den nabízíme v době oběda cenově zvýhodněné polední menu. Na víkendy připravujeme speciální nabídku jídel. V letním období je k dispozici příjemné posezení na „zahrádce“ s výhledem ...

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma

Společnost obědy od Zacha s.r.o. se zaměřuje na výrobu a rozvoz obědů a teplých jídel v Brně.

LETNÍ TERASA OTEVŘENA -příjemné posezení -jídlo, káva, nápoje Salónek: -prezentace, školení, firemní akce, večírky, večírek. Platby: -stravenky -platební karty Dárkové poukazy: - v hodnotě 300, 500 a 1000 Kč. Každodenní menu: -nabízíme každodenní menu -menu: pondělí - neděle.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Ubytování v penzionu - kapacita 15 lůžek, koupelna, WC na pokoji, TV, internet. Stravování: -restaurace -pohostinství -venkovní posezení -grilované koleno.

Ubytování v penzionu: - kapacita 25 lůžek - 2-4lůžkové pokoje STANDARD - nadstanardní pokoje - PLUS, LUX, ELEGANT, APARTMÁN - vybavení pokojů - koupelna a wc. Wellness centrum: - výřivka, sauna, masáže. Restaurace: - kapacita 32 míst - snídaně pro ubytované hosty - regionální kuchyně - letní terasa - 20 míst.