Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vinařství, vinohradnictví, integrovaná produkce.. Výroba, prodej, distribuce: -vína, víno, vín -bílá vína, červená vína -odrůdová a přívlastková vína -ledové, ledová a slámové, slámová vína. V sortimentu Víno Marcinčák jsou nabízena typická jihomoravská vína: -Ryzlink vlašský, Ryzlink rýnský, Veltlínské zelené, MüllerThurgau, Frankovka, ...

Služby: -hotel -restaurace -pořádání konferencí a svateb

Motorest, motel, ubytování Mikulov -celoroční ubytování -v bezprostřední blízkosti mezinárodní silnice Brno-Wien I 52 -celková kapacita motelu 120 lůžek -33x dvoulůžkový pokoj -4x apartmán -služby poskytujeme nonstop -rozsáhlé sociální zařízení, sprchy -v ceně ubytování-snídaně. Restaurace a bar: -bufet, rychlé občerstvení -teplá ...

Provozování: - Disko klub - pravidelná diskotéka, diskotéky.

Ubytování: -penzion -rodinný penzion -5 pokojů, dvoulůžkové pokoje, čtyřlůžkové pokoje -14 lůžek -vinný sklípek.

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu Hostinská činnost

Zlínská cateringová společnost. Dodávka občerstvení a cateringové služby pro různé příležitosti. Objednávky na občerstvení pro rodinné oslavy, firemní večírky. Realizujeme i bezlepkovou a studenou kuchyně.

Koňský ranč. Jízdárna. Ubytování v apartmánech. Restaurace 54 míst, nový salonek má kapacitu až 100 osob. V létě je Vám rovněž k dispozici zastřešená terasa. Zajistíme kompletní catering pro Vaše soukromé akce a svatby. Párty, občerstvení i ubytování na jednom místě.

MLÝN KOZLOVICE s.r.o. provozuje Areál na Mlýně, který nabízí svým hostům ubytování v dřevěných chatkách, a v pokojích. V areálu poskytuje lázeň ve vyhřívané bečce a saunu. Samozřejmostí je restaurace.

Sushíme, s.r.o. provozuje hostinskou činnost, na e-shop umožňují prodej suši jídel s rozvozem až k Vám domů.

Restaurace a pivnice. Poctivá česká kuchyně a skvělé pivo na čepu.

Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje gastronomické služby v Opavě a celém Moravskoslezském kraji. Nabízíme komplexní cateringové služby jako jsou rauty, oslavy, firemní stravování, bagety a v neposlední řadě také vyrábíme lahodné a čerstvé bagety.

Široká nabídka kávy, nápojů, kvalitních destilátů, rumu, sektu a moravských vín. Možnost připravit také kávu s sebou.

Burger restaurace; bistro. Polední menu. Catering. Možnost rezervovat salónek až pro 100 osob pro firemní večírky, oslavy, narozeniny.

Restaurace; pizzerie: - pizza z kvalitních surovin - tortilly - zapékané těstoviny - čerstvé saláty. Rozvoz pizzy - do 5 km zadarmo, v okolí 5-10 km 30Kč za dopravu. Pořádání soukromých akcí.

Kavárna, prodejna kávy. Internetový obchod, on-line prodej: - kávy, čokolády, čaje - sladkosti - přípravky do kávovarů - sklenice, hrnky.

Restaurace ve.vinném sklepě. Denní obědové menu. Pořádáme rodinné oslavy a jiné společenské akce, na které zajistíme občerstvení. Salonek o kapacitě 75 osob.

Naše firma se v okrese Plzeň zabývá veškerými komplexními zemními a výkopovými pracemi. Současně také nabízíme ubytování v pensionu s restaurací - "Pension a restaurace u Vlčků". Disponujeme bagrem se lžící na bagrování - rýha - 30/40/50/60 cm, svahovou lžící, včetně vrtání 150 mm a 250 mm. Současně nabízíme také demolice, odvoz suti, pokládku ...

Zábavní park Šikland je největší přírodní zábavní park v České republice pro celou rodinu. Nachází se v obci Zvole nad Pernštejnem v okrese Žďár nad Sázavou. Na své si zde přijdou nejen děti, ale i jejich rodiče. Navštívit zde můžete westernové městečko Šiklův mlýn nebo se ubytovat v jednom ze dvou hotelů (Hotel Colorado Grand, Hotel Arizona) ...

Hotel: - ubytování - 30 pokojů - kapacita: 69 lůžek. Restaurace: - stravování. Kavárna. Bar. Letní terasa. Wellness club.

Pohostinství, restaurace: -v blízkosti vodní nádrže Nové Mlýny -pivnice -nekuřácká jídelna -kuželna -kapacita restaurace 70 míst -minutková a hotová jídla, týdenní menu -speciality, zvěřinové hody, zabijačkové hody apod..

Rebelbean s.r.o. provozuje kavárny a e-shop s kávou, hrnky, kávovary, mlýnky, filtry, baristickými pomůckami a dalším příslušenstvím.

Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice s.r.o. poskytuje ubytovací služby v penzionu s kapacitou 20 lůžek. -restaurace má kapacitu 80 míst - zahrádka (30míst) - obědy, menu - svatby, oslavy, večírky, rauty - rozvoz hotových jídel - catering

Vinárna u Bednářů, obec Pavlov, Pálava: -nachází se ve sklepeních pod penzionem Aurelius -kapacita až 80 míst -kvalitní moravské víno, vína -degustace, ochutnávka - odborný výklad -občerstvení, večeře -pečené kachny, husy, pečená kolena, zabíjačka a různé speciality dle přání -živá hudba každý pátek a sobotu -na přání cimbálová ...