Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování v chatě u lesa s restaurací v srdci Jeseníků. Pronájem apartmánů. Součástí objektu je i restaurace.

Beef & Beer - steaková restaurace. Kapacita 170 míst + zahrádka 40 míst. Příprava masa na lávových kamenech. Další specility: - hovězí burgery - pečená hovězí žebra.

TX HOTEL je vhodný pro pořádaní sportovních i společenských skupinových akcí (sportovní turnaje, soustředění, svatby, firemní akce, školení, teambuilding, plesy v zimní sezóně v tenisové hale o kapacitě 600osob). Jsou zde vytvořený ideální podmínky pro rodinnou rekreaci. Hotel i restaurace mají bezbariérový přístup. Hotel Nabízíme útulné 2-4 ...

Cukrárna: - zákusky, rolády, dorty - točená zmrzlina z Opočna - snídaně, svačiny. Pronájem prostor pro narozeninové oslavy. Dětský koutek.

Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...

Cukrárna KOLBABA s.r.o. provozuje cukrárnu s: - dorty - mléčné koktejly se zmrzlinou - palačinky - ovocné poháry - zmrzlinové poháry.

Pizza Comemeback nabízí expresní rozvoz čerstvé italské pizzy a nápojů po Praze do 30 minut. Naše pobočky najdete na Chodově, Zličíně i v Malešicích. Můžete si objednat také dipy, zmrzliny, hot wings, česnekový chléb a mnoho dalšího.

Cukrárna: - zákusky a dorty vlastní výroby - káva Julius Meinl - poháry, zmrzlina, chlebíčky

DOREMI GASTRO s.r.o. provozuje služby: -restaurace -bowling -oldies disco -polední menu.

Gastro U Moniky s.r.o. se zaměřuje na výrobu studené a teplé kuchyně včetně cukrářských výrobků, zajišťuje catering a také své produkty prodává i prostřednictvím e-shopu.

Pravá italská pizza, pizzerie, pizzeria: -ŠUNKOVÁ -SICILIA -SALAME -CAPRICCIOSA -ROMA -QUATRO FORMAGGI -MARGHERITA -TONNO -PRIMAVERA -ŠUNKA / SALÁM -QUATRO STAGIONI -FOCACCIA -ALLA CIPOLLA -ALLE OLIVE -CALZONE -SPINACI -POLLO E SPINACI -BROCCOLI -ITALIA -FUNGHI -DIAVOLO -CARBONARA ...

Výroba a prodej: -cukrářské zákusky -dorty ad..

Výroba a prodej cukrářských zákusků, dortů, rolád, mini zákusků ad.

Josef Mahel provozuje Hotel Amerika, který umožňuje ubytování v 31 pokojích, pořádání staveb, oslav a firemních akcí, součástí je také restaurace.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Rodinný stylový eco hotel s privátním wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydech. Sportovní areál: -3 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, tenisové turnaje -stolní tenis -kulečník. Stylová restaurace: -stravování -krytá letní terasa -altán s krbem - sál pro 70 osob

Gastroblue, s.r.o. se zaměřuje na hostinskou činnost, ubytovací služby a kulturu.

Dock Ostrava s.r.o. provozuje noční klub, kavárnu a bistro.

AVALPE s.r.o. provozuje moderní restauraci U Lucerny, kde můžete oslavit v příjemném prostředí firemní večírek, oslavu narozenin, rauty, promoce apod.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.

Penzion s restaurací v malé Morávce. Hosté mají k dispozici společenskou místnost a restauraci.

Michal Hubinák pronajímá grily, párty stany osvětlení, ozvučení, posezení a výčepní zařízení. Dále zajišťuje naložené maso nebo si mohou zákazníci objednat grilování na klíč a o vše bude postaráno.