Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Pizzeria GIANNO
Pizzeria GIANNO je oblíbená restaurace v Milevsku, která se specializuje na italskou kuchyni. Nachází se na náměstí Edvarda Beneše 10 a nabízí příjemné prostředí s kapacitou 38 míst uvnitř a letní terasou. Je známá svou širokou nabídkou pizz, těstovin, risott a dalších italských specialit. V nabídce najdete také čerstvé zeleninové saláty, ryby, ...
Pizzeria GIANNO
Pizza Comemeback nabízí expresní rozvoz čerstvé italské pizzy a nápojů po Praze do 30 minut. Naše pobočky najdete na Chodově, Zličíně i v Malešicích. Můžete si objednat také dipy, zmrzliny, hot wings, česnekový chléb a mnoho dalšího.

Cukrárna: - zákusky a dorty vlastní výroby - káva Julius Meinl - poháry, zmrzlina, chlebíčky

DOREMI GASTRO s.r.o. provozuje služby: -restaurace -bowling -oldies disco -polední menu.

Gastro U Moniky s.r.o. se zaměřuje na výrobu studené a teplé kuchyně včetně cukrářských výrobků, zajišťuje catering a také své produkty prodává i prostřednictvím e-shopu.

Pravá italská pizza, pizzerie, pizzeria: -ŠUNKOVÁ -SICILIA -SALAME -CAPRICCIOSA -ROMA -QUATRO FORMAGGI -MARGHERITA -TONNO -PRIMAVERA -ŠUNKA / SALÁM -QUATRO STAGIONI -FOCACCIA -ALLA CIPOLLA -ALLE OLIVE -CALZONE -SPINACI -POLLO E SPINACI -BROCCOLI -ITALIA -FUNGHI -DIAVOLO -CARBONARA ...

Výroba a prodej cukrářských zákusků, dortů, rolád, mini zákusků ad.

Výroba a prodej: -cukrářské zákusky -dorty ad..

Josef Mahel provozuje Hotel Amerika, který umožňuje ubytování v 31 pokojích, pořádání staveb, oslav a firemních akcí, součástí je také restaurace.

Farma Kočov v oblasti Jeseníků je to pravé nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro romantické výlety nejen na elektrokolech. Restaurace: - stylová restaurace s krbem - kapacita restaurace včetně privátního salónku 110 míst - domácí kuchyně - letní zahrádka s dětským koutkem, hřištěm a houpačkami - 80 míst - bowling - 2 bowlingové ...

Rodinný stylový eco hotel s privátním wellness a saunou pod horou Radhošť v Beskydech. Sportovní areál: -3 antukové tenisové kurty s umělým osvětlením, tenisové turnaje -stolní tenis -kulečník. Stylová restaurace: -stravování -krytá letní terasa -altán s krbem - sál pro 70 osob

Dock Ostrava s.r.o. provozuje noční klub, kavárnu a bistro.

AVALPE s.r.o. provozuje moderní restauraci U Lucerny, kde můžete oslavit v příjemném prostředí firemní večírek, oslavu narozenin, rauty, promoce apod.

Bistro: - prostory pro firmení prezentace a večírky. - spodní salónek 20 mist - hostovna 40 míst Ubytování: - 5 dvoulůžkových pokojů - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj - bazén, sauna.

Penzion s restaurací v malé Morávce. Hosté mají k dispozici společenskou místnost a restauraci.

Michal Hubinák pronajímá grily, párty stany osvětlení, ozvučení, posezení a výčepní zařízení. Dále zajišťuje naložené maso nebo si mohou zákazníci objednat grilování na klíč a o vše bude postaráno.

Motorest U Nováků, s.r.o. provozuje restauraci a pivnici, pořádá svatby a společenské akce a poskytuje ubytování s kapacitou až 30 osob ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích s možností přistýlky.

Společnost VIKIPAN, s.r.o. provozuje penzion a restauraci Luto v Prostějově - Krasicích. V penzionu Luto si můžete vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a v restauraci si dát denní menu.

Společnost Gastro Tomida s.r.o. provozuje Motorest U kola, který se nachází na adrese Dolní 2028/105, 796 01 Prostějov. Motorest U kola poskytuje ubytování, jídlo ve výborné restauraci, pronajímá prostory a pořádá svatby, oslavy a smuteční obřady.

FREECOOLIN s.r.o. provozuje restauraci Tuning bar nedaleko centra v Prostějově. Restaurace je tematicky zaměřena na retro, automobily a tuning a vychutnat si zde můžete denní menu, burgery, steaky, sáláty a mnoho dalšího.

Společnost MaKucom s.r.o. provozuje restauraci s rozvozem La Bašta v Břeclavi. V naší kuchyni se připravují pizzy, saláty, twisty, těstoviny a mnoho dalšího. Restauraci najdete na adrese Lidická 1174/1, 690 02 Břeclav.

Společnost MULTIGROUP CZ s.r.o. provozuje Grilrestaurant v Břeclavi, kde si můžete vychutnat tankové pivo, objednat si z denní nabídky nebo stálého jídelního lístku příp. si objednat catering i na svou akci. Restauraci najdete na adrese: Na Valtické 821/22a, 691 41 Břeclav, Charvátská Nová Ves

Penzion No.1 poskytuje ubytování v několika pokojích a 1 apartmá. Kapacita penzionu je 15 - 18 lůžek. Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny manželskou postelí nebo samostatnými lůžky. Součástí pokojů je sociální zařízení a samozřejmostí je také Wi-Fi. V přízemí penzionu je restaurace.