Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál
Sladký Méďa, s.r.o.
Pulze
Restaurace Bowling club

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace a čajovna Avalon – Vinný sklípek ve Valticích. V našem vinném sklípku ve Valticích nabízíme jihomoravská vína nejrůznějších odrůd. V provozu restaurace kde nabízíme keltskou a středověkou kuchyni. Penzion.

Ubytování: -penzion -stravování - hudba - tanec.

Služby: -cukrárna -ubytování v 6 apartmánech -prodej zákusků, dortů, cukroví, zmrzliny, pohárů, kávy -vinotéka.

Ubytovna, ubytování: Ubytovna U Zajíce se nachází v samém historickém centru. Rekreace, dovolená, služební cesty. Kapacita ubytovny je 70 míst Pro skupiny možnost zajištění snídaně. -4x 2-lůžkový pokoj -3x 3-lůžkové pokoje -1x 4-lůžkový -pětilůžkové a šestilůžkové pokoje -1x pokoje 3+3 -1x pokoj 4+4 -obě patra nově vybavena společným ...

Ubytování, hotel: -rekreace, dovolená, víkendové pobyty -kapacita 35 lůžek -13x 2-lůžkový pokoj + přistýlky Vybavení: TV, satelit, WC, sprcha, klimatizace, internet. Společná zařízení pro objekt: klimatizace, internet, bar, seminární místnost - do 25 osob. Pro kongresovou a firemní turistiku zařídíme kompletní cateringové služby. ...

Vinný sklípek, sklep: -degustace vína -sudové víno. Ubytování: -3 ložnice s celkovým počtem 10 postelí -dalších 10 osob ubytujeme v blízkém penzionu -možnost rezervace sklípku pro cca 15-20 osob. Služby: -technický stavební dozor -řízení a provádění staveb, stavby -koordinace řemesel -poradenství v problematice ...

Ubytování, penzion, v podkroví rodinného domu pro 2x4 osoby. K dispozici vybavená kuchyň, sociálné zařízení, BTV, internet, bazén a venkovní posezení. Nabízíme ubytování v nově vybudovaném podkroví rodinného domu. Celková ubytovací kapacita je 10 lůžek ve dvou pokojích (vždy manželská postel, 2 samostatná lůžka a v jednom pokoji + rozkládací ...

Restaurace, pizzerie, bar, club, letní zahrádka. Ubytování: - 1x jednolůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový pokoj - apartmán pro 4 osoby - dva dvoulůžkové pokoje mobil 602 550 503, 737 059 836.

Autokempink, autocamping, kemp. Ubytování: -celoročně-po domluvě nad 20 lidí. -sezóně-1.května-31.října -chatky se sociálním zařízením -ubytování na pokojích -karavany a obytné vozy -volná plocha 2, 5 ha pro vlastní stany a obytné přívěsy, elektrické přípojky a sociální zařízení. Restaurace-celoročně obědy, u ubytovaných plná penze po ...

Ubytování, penzion, pension: -v příjemném prostředí -celoroční -rekreace, dovolená, víkendové pobyty, nocleh, služební cesty -5x dvoulůžkové pokoje a dva třílužkový s možností přítýlky -pokoje jsou plně vybané s krásnou vyhlídkou na vinohrady -každý pokoj má kabelovou televizi a vlastní sociální zařízení, wifi -součástí areálu je i ...

Ubytování nad vinným sklepem s výhledem na Pálavu. Degustace vín po celý rok a na podzim bílý i červený burčák. Posezení s občerstvením ze specialit z udírny. Sklep je možno rozdělit do několika částí: Pobytová část- 8 pokojů a jednu velkou společenskou místnost se standardně vybaveným kuchyňským koutem a jídelním stolem. Ubytování na 2 a více ...

Ubytování: -penzion s celoročním ubytováním. Možnost půjčování kol. Hostinská činnost: -občerstvení s posezením v blízkosti rybníka. Prádelna - Strachotín, Družstevní 226.

Nabízíme: -ubytování wellness -pivní lázně -kongresový sál -bowling -restaurace Sladovna -pivní šenk U Prokuristy -lovecký salonek -sloupový sál -rauty -svatby -recepce exkurze pivovarem -muzeum pivovarnictví.

Pension Maxmillian je po generální rekonstrukci a návštěvníkům nabízí vkusně vybavené pokoje v kategorii vyšší standard. K dispozici je sedm pokojů, z toho pět dvoulůžkových a dva třílůžkové. Celková současná kapacita penzionu zahrnuje šestnáct osob. Doplnění další přistýlkou či dětskou postýlkou je možné – nutno avizovat dopředu. Doporučit ...

Ubytování: - hotel - chatky s vlastním sociálním zařízením vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny. Wellness procedury: - masáže, zábaly - pivní, vinné lázně - hydromasážní koupele. Restaurace.

Restaurace: -kapacita 80 míst -moravská kuchyně -společenské akce. Ubytování, penzion: -celková kapacita 15 lůžek. Vybavení pokojů: -lednička, minibar, televize, satelit, telefon, wi-fi -každý pokoj má WC a koupelnu. Služeb: -catering.

Hotel, ubytování, restaurace: -12x dvoulůžkový pokoj -apartmán- 1x-pro 4 osoby + přistýlka -v 5 pokojích možnost 1-2 přistýlka -kapacita zařízení od 24-32lůžek, lůžko -každý pokoj je vybavený moderní, pohodlný nábytek, vlastní WC, sprchový kout, televizor atd. -možnost parkování-uzamknutý areál -možnost platba platební kartou, ...

Rekreační středisko Hálův mlýn se nachází v prostředí přírodního parku Údolí Bílého potoka, které se táhne od Veverské Bítýšky až k Velké Bíteši. Široké možnosti sportovního a kulturního vyžití. Ubytování v chatkách, karavanech, stanech. Restaurace a Hospůdka.

Hotel se nachází v centru obce Vranov nad Dyjí a je situován pod zámkem Vranov. V blízkosti hotelu je Vranovská přehrada. Pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV, Wi-Fi. Restaurace má kapacitu 60 míst.

Komfortní hotel v krásném prostředí lesů 30 km od Brna u exitu D1 v lokalitě "U devíti křížů". Kapacita hotelu 80 lůžek, reprezentativní školící prostory. Restaurace s velkou terasou, parkoviště, wifi. Hotel je bezbarierový.

Služby: -restaurace -ubytování -svatby, promoce, večírky zábavní, firemní -denní bar -velký sál (80 hostů) -malý sál-uzavřená společnost -zahrádka -v letních měsících venkovní grilování. 14x2lůžkový pokoj 6x3lůžkové pokoje 4x apartmány. Školení, teambuilding, firemní prezentace.

Penzion, ubytování: -rekreace skupin i jednotlivců -uspořádání soutěží -zajištění soustředění, táborových pobytů -dalších služeb dle vašich konkrétních požadavků -možnost umístění vašeho psa na pokoji. Celková kapacita 34 lůžek. -1 až 4 lůžkové pokoje -parkování v uzavřeném objektu.

rodinný hotel Garni v podhúří Jeseníků nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v prvorepublikovém stylu. Součástí hotelu je i hotelová restaurace.

Surmař, s.r.o. provozuje klubovou restauraci a zaměřuje se na pořádání společenských akcí.