Každý večírek, oslava nebo firemní akce se neobejde bez dobrého občerstvení! Využijte cateringových služeb, které zahrnují koktejly, rauty, recepce, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zvěřinové hody, galavečeře a pikniky.

Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Firma Pub gastro uh s.r.o. Uherský Brod se zabývá cateringovými službami pro různé typy akcí. Ať se jedná o firemní akce, svatby nebo teambuilding, zajistíme vše, co potřebujete na pohoštění. Nabízíme vám výběr z teplé i studené kuchyně, pokrmy připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin. Zajistíme profesionální obsluhu. Dodáme vám také veškeré ...
Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Stylový čtyřhvězdičkový hotel U hejtmana Šarovce nabízí příjemné prostředí a komfortní ubytování v Uherském Hradišti. Poctíme Vás luxusním ubytováním. Součástí hotelu je stylová irská restaurace a prostorná letní zahradní terasa s venkovním grilem. Komfortní a stylově zařízené hotelové pokoje: -2x 1lůžkový -13x 2lůžkový -1x 2lůžkový ...

Restaurace s parkováním, Vinárna. Cateringové služby. Nejlepší místo v Uherském Hradišti pro pořádání oslav a svatebních, firemních i smutečních hostin. Kapacita restaurace 60 míst. Salonek pro 40 osob. Letní zahrádka pro 100 osob. Denní menu ze 6 jídel: - hotová jídla - 1x bezmasé jídlo - 1x minutka - čerstvé ryby - zeleninové ...

Kavárna - široká nabídka pražené kávy - catering.

Výroba a prodej - lahůdky - studená kuchyně - zákusky, cukrářská výroba - catering - teplá jídla.

Vzdělávací činnost - gastronomie - catering

Pronájem, půjčovna atrakcí pro děti i pro dospělé - skákací hrady - nafukovací skluzavky - párty stany - ozvučovací technika - catering - realizace dětských dnů a firemních akcí na klíč.

Služby: -cateringové a doprovodné akce -pořádáme rauty, barbecue párty, hostiny, outdoor akce s vojenskou technikou, dětské dny, semináře, svatby atd. -veškeré akce jsme schopni sestavit na klíč a hlavně za rozumnou cenu!! Náš profesionální team se o Vás dobře postará.

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Služby: - jídelna - výroba a rozvoz teplých a studených jídel do firem a institucí - výroba jídel pro restaurace - cateringové služby - zajištění kompletního servisu a provozování kantýn a jídelen - zajišťování veřejného závodního a školního stravování formou přímého výdeje

Realizace - firemní akce, catering, curling - produkce - doprava účastníků - technické vybavení.

Kompletní cateringové služby: - koktejly - bankety - recepce - rauty - garden párty - firemní večírky - rodinné oslavy - svatby. Nabízíme občerstvení a stravování s kompletními službami.

Služby - závodní stravování - catering - provoz kantýn - prodejní automaty.

Gastronomické služby - catering - závodní a školní stravování - nápojové automaty, vybavení kantýn.

Služby: - restaurace - pizzerie - rozvoz - catering

Specialitou společnosti je nabídka cateringových služeb. Jsme schopni uspořádat jak malou rodinnou oslavu tak i velké firemní akce.

Činnost: - kompletní služby školního i firemního závodního stravování - rozvoz jídla - catering

Restaurace KOPYTO Služby: - restaurace, zahrádka, gril, udírna, catering, rauty, svatby, promoce, rozvoz obědů. Plzeňský restaurant Kopyto nabízí bezplatný dovoz obědů do Vaší firmy.

Výroba, rozvoz: - hotová jídla - vegetariánská jídla - obědy. Služby: - catering.

Služby: - catering - závodní stravování

Služby: - restaurace - catering Finská sauna Ubytování: - nadstandartně vybavené bytové jednotky