Každý večírek, oslava nebo firemní akce se neobejde bez dobrého občerstvení! Využijte cateringových služeb, které zahrnují koktejly, rauty, recepce, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zvěřinové hody, galavečeře a pikniky.

Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Firma Pub gastro uh s.r.o. Uherský Brod se zabývá cateringovými službami pro různé typy akcí. Ať se jedná o firemní akce, svatby nebo teambuilding, zajistíme vše, co potřebujete na pohoštění. Nabízíme vám výběr z teplé i studené kuchyně, pokrmy připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin. Zajistíme profesionální obsluhu. Dodáme vám také veškeré ...
Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Nabídka gastronomických služeb - gastronomické služby..

Umělecká agentura. Pořádání, organizace: - firemní a společenské akce.

Hostinská činnost Hostinec u Klečků je vhodným místem pro pořádání firemních eventů či soukromých akcí a oslav a dalších rozmanitých společenských událostí. Cateringové služby.

Cateringová firma. Profesionální cateringové služby. Organizace, realizace cateringu. - gala-večeře, gala-obědy - recepce a cocktail party - soukromé oslavy - svatební oslavy - obchodní obědy a večeře - firemní akce - degustační večeře se someliéry - zahradní grilování - snídaně a malé občerstvení - tiskové konference - ...

Cateringové služby: - svatby, rauty, galavečery - firemní večírky, coffee breaky - rodinné a zahradní oslavy - rozvoz jídel - akce na klíč.

Prodej španělských lahůdek a specialit. Nabídka cateringových služeb.

Hostinská činnost. Rozvoz pizzy. Cateringové služby. Rychlé občerstvení.

Služby: kompletní zajištění firemních, společenských a rodinných akcí, koordinátorka svateb, cestování za vínem.

Party Agency. Zajišťujeme akce na klíč: - firemní party akce - rodinné oslavy - koncerty - videodiskotéky - karaoke show - kompletní nápojový servis - profi barmany a barmanskou show - pronájem světelné a zvukové aparatury.

Internetový obchod, e-shop. Vítáme Vás ve zcela novém internetovém obchodě brněnské společnosti cateringforyou.cz Naše společnost pro Vás připravila možnost nákupu námi nabízených a vyráběných produktů přímo z Vašeho domova za předpokladu zajištění maximálního pohodlí a dostupnosti veškerého námi nabízeného servisu. KDO JSME A CO NABÍZÍME ...

Služby CLUBWASH: - praní prádla, prádelna - internet zdarma - pronájem haly - catering.

Zajištění, dodávka - párty stany - cateringové služby firemní, prodejní - firemní akce na klíč - technické zabezpečení

Výroba libanonských specialit, meza, rozvoz jídla domů a do kanceláře.

Služby v oblasti gastronomie Catering. Rauty a bankety, firemní akce, svatební hostiny.

Cateringová společnost. Zprostředkování zaměstnání, práce: - pro uchazeče o práci na říčních hotelových lodích plujících po Evropě. Nutná základní znalost angličtiny nebo němčiny.

Stravovací služby v segmentech průmyslu, administrativy, zdravotnictví, školství a armády.

Catering na klíč: - rauty, bankety, buffet, dovoz občerstvení, garden party...

Nabízíme kompletní služby cateringových akcí pro Vaše prezentace, oslavy, kongresy, společenské akce: Coffee Break: - rychlé občerstvení při krátkých přestávkách konferencí - jednání seminářů Koktejl /koktejl párty/: - jídla jsou mezi hosty roznášena na mísách a tácech, z kterých jsou přímo odebírána - nepoužívají se ...

Cateringové služby: - rauty - firemní večírky - kulinářské show - dětské oslavy - zahradní párty - kulturní akce.

Císařská louka je ideálním místem pro Vaši firemní akci, svatební party, soukromou oslavu nebo pro posezení s přáteli. Restaurace Cinda.

Nekuřácká restaurace: - denní a stálé menu - možnost pořádání společenských akcí - dětský koutek - připojení k internetu - cateringové služby.

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.