Každý večírek, oslava nebo firemní akce se neobejde bez dobrého občerstvení! Využijte cateringových služeb, které zahrnují koktejly, rauty, recepce, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zvěřinové hody, galavečeře a pikniky.

Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Firma Pub gastro uh s.r.o. Uherský Brod se zabývá cateringovými službami pro různé typy akcí. Ať se jedná o firemní akce, svatby nebo teambuilding, zajistíme vše, co potřebujete na pohoštění. Nabízíme vám výběr z teplé i studené kuchyně, pokrmy připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin. Zajistíme profesionální obsluhu. Dodáme vám také veškeré ...
Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Vzdělávací činnost - gastronomie - catering

Zajištění služeb v oblasti závodního stravování. Cateringové služby. VIP catering. Organizace společenských akci.

Kompletní cateringové služby: - koktejly - bankety - recepce - rauty - garden párty - firemní večírky - rodinné oslavy - svatby. Nabízíme občerstvení a stravování s kompletními službami.

Služby - závodní stravování - catering - provoz kantýn - prodejní automaty.

Výroba, dodávky: - hotová jídla - catering - svatební hostiny - rodinné oslavy - závodní stravování.

Restaurace - kapacita 25 míst - sál 50 míst - terasa s grilema s pergolou 70 míst - pořádání víkendových akcí - catering

Poctivý catering Renaty Vašíčkové je výhradně česká firma s dlouhodobou tradicí v oblasti cateringu a prodeje dárkového zboží. Za cíl si klade poskytovat služby ve vynikající kvalitě a zároveň za příjemnou cenu. V rámci své činnosti svým zákazníkům poskytuje tyto služby: Catering - kompletní servis gastronomických služeb včetně vlastního ...

Herna: -kulečníky -automaty -simulátory. Kompletní cateringové služby Možnost pronájmu pro různé akce a večírky

Cateringové služby: - svatby, rauty, galavečery - firemní večírky, coffee breaky - rodinné a zahradní oslavy - rozvoz jídel - akce na klíč.

Party Agency. Zajišťujeme akce na klíč: - firemní party akce - rodinné oslavy - koncerty - videodiskotéky - karaoke show - kompletní nápojový servis - profi barmany a barmanskou show - pronájem světelné a zvukové aparatury.

Catering, rauty, firemní akce, svatby, výroba lahůdek.

Pohostinství: -restaurace: -jídla se zaměřením na italskou kuchyni. Dance Club Žumpa: -diskotéka. Cateringové služby: -zajištění akcí na klíč.

Kompletní barmanský servis: - zajištění společenských akcí - zajištění firemních akcí - prezentace - barmanská škola - barmanská show.

Pobočka. Restaurace. Služby, zajištění: -závodní stravování. -snídaně, obědy, svačiny. -catering. -pořádání konference, rauty, oslavy.

Catering, raut, banket, coffee break, barbecue. Půjčovna: - párty stany - pavilony - atrakce. Reklama.

Catering, cateringové služby: - výroba jídel pro závodní stravování - výroba a distribuce chlazených balených jídel - rozvoz závodního stravování k zákazníkům - gastro služby.