Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Restaurace a kavárna. Regionální kuchyně. Vepřové speciality z masa z vlastního chovu. Bezbariérový vstup.

DOBRŮTKY U OBRA s.r.o. je cukrárna s širokou škálu sladkých i slaných pochoutek.

Pension Křivá **** poskytuje ubytování: -pension -jednolůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj, apartmá, třílůžkové apartmá -zvířata povolena -kavárna.

Ubytování, penzion, pension: 2x lůžkové pokoje 3x lůžkové pokoje. Rekreace, dovolená. Pokoje jsou zařízeny: postel, stolek, skříň, příslušenství na chodbě. Celková kapacita objektu-21 osob. Nabízíme-pronájem salonků pro rodinné oslavy, svatby, promoce, různé další příležitosti s kapacitou 60 míst. Cukrárna-zmrzlina, cukroví, ...

Společnost MAME s.r.o. provozuje Kavárnu u Radnice ve Znojmě.

Společnost Zastavte se s.r.o. provozuje Terasa Mikulov coffee & wine & pension

Hotel Skalský Dvůr je čtyřhvězdičkový hotel nacházející se v malebném městě Jeseník v Olomouckém kraji. Nabízí 35 nadstandardně vybavených pokojů a apartmá, moderní gourmet restauraci, příjemnou kavárnu s venkovní zahrádkou a bar s obsáhlým nápojovým lístkem. Hosté mohou zdarma využít wi-fi. Kromě ubytování jsou zde také možnosti pořádání ...

Cukrárna Pavel Jankůj v Domašově v okrese Brno - venkov se zabývá vlastní výrobou zákusků,  svatebních dortů, perníků, koláčů a vánočního cukroví. V letních měsících se u nás můžete osvěžit námi vyráběnou kopečkovou zmrzlinou více příchutí.  Dále v naší cukrárně nabízíme horké nápoje, široký výběr lahodných káv, cukrovinky a oplatky a mnoho ...

Společnost Zlatý kohout a.s. provozuje hotel, hostel, kavárnu a cukrárnu v Kroměříži. Hotel svým vybavením umožňuje nejen ubytování, ale také pořádaní oslav, svateb, firemních akcí a školení.

Provozujeme krásnou stylovou kavárnu. Ochutnejte u nás naše dobroty.

Restaurace, bowling bar Scéna Kroměříž je vyhledávaná nejen místními hosty pro soukromé oslavy, firemní akce, večírky a svatební hostiny, ale celoročně ji navštěvuje mnoho turistů. Zajistíme pro Vás catering. K dispozici jsou Vám prostory naší restaurace, pro větší akce je možné domluvit prostory v přilehlém kulturním domě, se kterým úzce ...

CrossCafe je česká síť kaváren, která nabízí širokou škálu kávových nápojů, čajů, dezertů, sendvičů a dalších pochutin. Firma se zaměřuje na poskytování kvalitní kávy a příjemného prostředí pro své zákazníky. Kavárny CrossCafe najdete v různých městech po celé České republice.

Pavel Větrovec provozuje pohostinství se zahrádkou a točenou zmrzlinou.

Levandulová kavárna v Zábřehu: Kde Chuť Kávy Se Snoubí S Vůní Levandule. V centru města Zábřeh naleznete místo, kde se setkávají milovníci kávy, levandule a vína a to je naše kavárna. Co dělá naši kavárnu tak jedinečnou? Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli navštívit tento útulný koutek: Netradiční chuť kávy: Naše kavárna nabízí ...

Prodej: -veký výběr - čaje, káva -keramika, porcelán, plechové dózy -sušené plody, ořechy, čokolády. E-shop. pochutiny z Anglie a Belgie Kavárna, čajovna, whisky.

Penzion, ubytování Znojmo. Ubytovací kapacita penzionu je 21 pevných lůžek a 5 přistýlek. Ubytování v dvoulůžkových, standardně zařízených pokojích (sprchový kout, WC). U některých pokojů je možnost jedné a více přistýlek. Všechny pokoje poskytují WIFI připojení. V prostorách penzionu je kavárna Play vybavená Xboxem. Prostory lze využít i ...

Provozujeme cukrárnu s nabídkou kávy, alkoholických i nealkoholických nápojů či zmrzliny. K dispozici je venkovní posezení. Zabýváme se výrobou a prodejem zmrzliny.

Společnost LUI Chocolate s.r.o. se zaměřuje na prodej a výrobu čokolády a provozuje kavárnu. V dárkovém obchodě je možné si vybrat z 20 druhů ručně vyráběných pralinek a z několika druhů čokolád, čajů a káv.

Výroba, prodej: - cukrářské výrobky. - dorty, zákusky. - svatební cukroví.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Kavárna s lidským přístupem, výborné dorty, milá obsluha, příjemné posezení. Prostor je využit i jako prodejní galerie obrazů.

Mami, zastav se s.r.o. je stylová kavárna s čerstvými zákusky, pečivem a obloženými chlebíčky v Opavě s dětskou hernou.

Společnost Ba Saigon s.r.o. provozuje Ba Saigon Kavárnu a Bistro.