Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Služby: - adventure golf - dětské hřiště - kavárna

Kavárna v centru Zlína: -nekuřácké prostředí -káva, čaj, horké čokolády, koktejly, víno, pivo, zmrzlina -v OC Zlín vedle marketu Tesco.

Kavárna a cukrárna Nabízíme: - kvalitní kávu - sypané čaje - výborné zákusky

Kavárna - nabízí dětský koutek, salónek s projektorem, posezení ve dvoře - uspořádáme oslavy, rodinné akce a jiné.

Rodinná kavárna. - italská káva - víno, pivo. Dětský koutek Pořádání soukromých akcí, večírky, oslavy: - venkovní prostory pro 50-160 hostů - velký sál pro 120 hostů - restaurace pro 70 hostů - barová část 20 osob - menší salonek pro 20 hostů. Připravíme hostiny, rauty na míru.

Cukrárna - výroba dortů pro různé příležitosti - v nabídce máme také zákusky, zmrzliny, poháry, koktejly a teplé a studené nápoje.

Cukrárna a kavárna U Hrušků - široká cukrářských vyrobů nabídka z vlastní výroby - zákusky, dorty či minizákusky. Provozní doba : - pondělí 9:00 - 20:00 - úterý - čtvrtel 8:00 - 20:00 - pátek 8:00 - 20:00 - sobota 9:00 - 17:00.

Kavárna sicily café - v nabídce máme domácí koláče a italskou kávu, dezerty.

Bar, kavárna, restaurace: -denních menu a jídel i specialit domácí a zahraniční kuchyně -cateringové služby -snídaně.

Ubytování: - 88 pokojů - rehabilitační centrum, SPA - restaurace, kavárna, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt, minigolf.

Nekuřácká kavárna: -čerstvá káva 100% arabica, čerstvě pražená -sypané čaje -domácí dezerty, dorty.

Restaurace, kavárna - polévky, hotovky, minutky, saláty, teplý bar - týdenní menu - catering.

Pro milovníky překrásné šumavské přírody nabízí Hotel Churáňov komfortní ubytování v dvoulůžkových, třílůžkových a také čtyřlůžkových pokojích. Případně dvou apartmánech. Dále naši hosté mohou využít hotelové restaurace, baru a kavárny s tanečním parketem. Hotel Churáňov je vhodným místem jak pro milovníky zimních sportů tak i pěší turistiky či ...

Café bar Zaragoza Služby: -různé druhy kávy -míchané nápoje -letní zahrádka -dětský koutek.

Kavárna: - káva - čáj - zákusky - zmrzlina - koktejly Pražírna, e-shop: - káva