Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Perfect restaurant je třípatrový prostor - restaurace, kavárna a club. Nabízí svým hostům to nejlepší z metropolitních kuchyní celého světa např. netradiční Singapurské chicken rice, úžasné snídaňové sety jako New York, Londýn, Paříž, či Stockholm, ale také pravý český guláš a netradičně servírovanou kachnu či vepřové koleno.

Provozujeme cukrárnu nedaleko metra Stodůlky a v OC Oaza Kladno. Nabízíme široký sortiment zákusků, včetně šlehačkových z pravé šlehačky, dorty na objednávku, chlebíčky. Připravujeme výbornou kávu z čerstvě pražených zrn, zmrzlinové poháry, mléčné koktejly, cukrovinky. Dále prodáváme vynikající italskou zmrzlinu a ledovou tříšť

Nekuřácký café, klub, nekuřácký i kuřácký salonek.

Provoz: - kaváren, restaurace, rychlého občerstvení na letišti Václava Havla

Kavárna - minikavárna, minibar, miniklub - tančírna s kulturním programem.

Hostinská činnost: - vřídelní kavárna - café, káva ze vřídelní vody.

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

Ubytování: - penzion Restaurace. Kavárna.

Služby - cukrárna Ubytování: - penzion Pinocchio

Naše služby: - cukrářská výroba tradičních českých zákusků a dortů z pravé živočišné šlehačky - velko i maloprodej - rozvoz pro cukrárny - rauty, restaurace a hotely. Dorty atypické, svatební, vánoční, minizákusky, cukroví, těsta. Výroba italské zmrzliny(50 druhů).

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky Pobočka Proboštov: tel.: 774 714 460

Pekárna, cukrárna, výroba: - jemné pečivo - dorty - zákusky - pralinky