Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Kavárna: - párty servis - možnost rezervace - míchané nápoje. Bar

Kavárna - nekuřácká - italská káva značky COVIM - dorty, tiramisu, croasanty, zapečené panini, plněné ciabaty - wi -fi připojení - vnitřní dětský koutek - hřiště pro děti v zahradě - letní zahrádka - vhodné pro uspořádání narozeninových oslav pro děti i pro dospělé

Cukrárna s kapacitou 25 míst, venkovní zahrádka pro 20 osob. Výroba: -studená kuchyně -obložené mísy, chlebíčky, studená kuchyně pro menší akce- rauty -jogurtové zákusky, výroba zákusků a dortů, koláčky, na objednávku.

Pension - ubytování v centru města Týnec nad Labem, kavárna a cukrárna: -espresso -italská horká čokoláda -míchané nápoje alkoholické a nealko -zmrzlinové poháry -palačinky -mléčné koktejly -točená italská zmrzlina -rychlá jídla

Cukrárna, kavárna. Výroba, maloobchod: -dorty. -zákusky.

Kavárna a restaurace: -plně nekuřácká restaurace -kapacita 53 míst -2 druhy menu od 65kč - meníčka online -letní zahrádka 24 míst -wifi připojení na internet -firemní a soukromé akce, oslavy.

Kavárna. Pořádání: - komorní hudební, literární (autorské čtení) a divadelní pořady (představení).

Zámek Kozel, Památkový ústav Plzeň Lovecký zámeček v klasicistním slohu. Správa zámku: 377969040 Rezervace vstupenek: 377923711 Jízdárna Kaple Cukrárna: 377923713 Restaurace v Podzámčí: 377969038 Park, zahrada, rybník - bezplatný vstup. Areál Pohoda v Podzámčí: -minigolf -kuželky.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrovinky, zákusky - cukrářské výrobky Další provozovna: - Jasenická 1492, 75501 Vsetín - tel. 571431812, 571431702.

Restaurace: -kapacita 70 míst. Kavárna: -kapacita 45 míst. Parkoviště: 9 autobusů.

Prodej - cukrářské výrobka Výroba - cukrářské výrobky Kavárna

Solárium. Kavárna. - bezpečné opálení - odborné poradenství s opalováním - příjemné a čisté prostředí - wifi pro zákazníky zdarma

Dětské centrum: - pro děti od 0 do 12-ti let - pořádání narozeninový oslav pro děti - herna pro děti - kavárna.

Kavárna. Prodej tradičních rukodělných výrobků.