Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Kategorie: -hotel**** s celoročním ubytováním. Provoz: -restaurace -kavárna, bar -letní terasa. Zajištění: -vlastní balneoprovoz k poskytování léčebných procedur -bazén, sauna, fitnes -tenisové kurty.

Zabýváme se cukrářskou a lahůdkářskou výrobou již přes 20 let. Nabízíme cca 150 druhů zákusků, mini dezertů, cca 300 druhů dortů, ovocné koláče, bábovky, svatební koláčky, ovocné poháry, suché korpusy, marcipánové modely a přízdoby. Na přání Vám připravíme výslužky. Dále nabízíme různé druhy chlebíčků, bagety, saláty. Objednávky ...

Cukrárna. Prodej: -zákusky -dorty -cukroví -zmrzliny -ostatní sortiment.

Cukrárna Výroba - cukrářské výrobky Pekárna Rychlé občerstvení - pohostinská činnost Bowling Squash

Kulturně společenské zařízení. Restaurace StaFab: -příjemné prostředí tvořené dřevem laděným interiérem -speciality kuchyně -vepřové hody -zvěřinové hody -polední obědové menu - výběr z 12 jídel Pronájem: -salonek pro 40 osob pořádání svatby, pohřby, školení, prezentace, firemní večírky -salonek do 25 osob -společenský sál až 450 ...

Kavárna ŠÁLEK KÁVY v Čáslavi. To je nekuřácký interiér vhodný i pro maminky s dětmi, venkovní zahrádka pro odpočinek na čerstvém vzduchu, nebo Wi-Fi připojení pro pohodlné splnění pracovních povinností a k tomu čerstvě pražená a precizně připravená káva. To vše jsou důvody, proč nás navštívit.

Cukrárna - nekuřácký prostor - venkovní zahrádka Kavárna - nekuřácký prostor - venkovní zahrádka Ubytování - kapacita 14 lůžek - 3-6 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Restaurace

Bar, restaurace. Kavárna. Nabídka: - koktejly - teplé pokrmy - studené pokrmy. Pořádání oslav.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, poháry. Koktejly.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, nové polské zákusky. Poháry. Koktejly, míchané nápoje.

Nekuřácká kavárna. Káva, čaj. Nealkoholické nápoje. Alkoholické nápoje. Zákusky, poháry. Koktejly.

Kavárna: - domácí zákusky a dorty - uspořádání soukromých akcí.

V prostorách Pražské brány naleznete také útulnou kavárnu s rozmanitou nabídkou občerstvení, dětským koutkem a ojedinělou raritou – pojízdným servírovacím tácem. Galerie Ve Věži láká na kvalitní výstavní program současného umění a oslovujeme především mladé umělce. Dále nabízíme dětský koutek a krásný výhled do kraje.

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Ubytování: - kapacita 28míst - 8pokojů od 2-4lůžek - snídaně v ceně - možnost stravování-večeře - venkovní posezení-gril. Kavárna-nekuřácká. Možnost ubytování se psy. Pension.

Café bar GAMBIE Restaurace - česká kuchyně - alkoholické i nealkoholické nápoje - salónek - zahrádka

Cukrárna - domácí zákuzky - česká zmrzlina - umělecký zdobený Pardubický perník Kavárna

Potraviny a večerka. Prodej potravin a smíšeného zboží. Baby kavárna U YETTIKA: - nekuřácká kavárna primárně určená dětem - s obrovskou průlezkou, dráhou pro odrážedla, trampolínou, kuchyňkou, koutkem pro batolata, kinectem - přebalovací pulty, mikrovlnkou, skříňkami, místy pro kočárky apod. - káva, čerstvé zákusky - pořádání dětských a ...

Italská domácí kuchyně, kavárna: - nekuřácká restaurace a kavárna - kapacita 34 osob - salonek 24 osob - meníčka - domácí těstoviny, noky - steaky, saláty, kotlety - italská káva MANUEL - domácí dezerty - letní zahrádky - dětský koutek - WIFI - catering - rauty - dětské, firemní, rodinné oslavy.

Kavárna: - kavárna s letní zahrádkou: - k dipozici je wifi připojení k internetu - výherní automaty, IVT, VLT.

Nekuřácká restaurace U Chlupatýho ducha nabízí kromě vynikající pizzy z kamenné pece, také sezonní a dětské menu. K restauraci náleží rovněž nekuřácká kavárna, kde můžete využít wi-fi internetové připojení nebo si vybrat k posezení nějakou ze stovek knih. Kapacita restaurace - 70 míst, kapacita kavárny - 30 míst