Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Balkánská cukrárna. Výroba, prodej: - cukrářské (cukrárenské) výrobky.

Cukrárna. Výroba: -zákusky. -dorty. -minidezerty.

Nabídka teplých i studených nápojů, dortů, zákusků a zmrzlinových pohárů.

Kavárna, cukrárna NIKA: po-pá 9-20, so 14-20 Nabídka: - chlebíčky, bagety, zapečené tousty, zákusky, kopečková zmrzlina - nealkoholické nápoje od firmy KOFOLA a.s. - alkoholické nápoje, teplé nápoje káva, čaj, svařák. Pořádáme rodinné oslavy, dětské party a jiná sezení. V letních měsících máme k dispozici zahrádku s posezením na čerstvém ...

Restaurace: - denní menu - kavárna - sklepní prostory.

Kavárna Restaurace s kavárnou - kapacita 120 místspolečenský sál - se vstupem na terasu - kapacita 120 místsalonek - kapacita 20 míst.

Restaurace s kavárnou a prádelnou - kapacita 100 míst - alkolické a nealkoholické nápoje - Česká a medzinárodní kuchyně - Praní a sušení.

Cukrárna, cateringové služby Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky

Vyrábíme a prodáváme cukrářské výrobky domácí výroby. Veškeré dorty a zákusky jsou dělány z čerstvých surovin dle prověřených receptů. Nepoužíváme žádné chemické přísady!

Cukrárna. Kavárna. Penzion: - dvoulůžkové pokoje - čtyřlůžkové apartmány - připojení k internetu - parkování za penzionem - úschovna kol - venkovní posezení - kuchyně na pokojích.