Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Squash centrum: -6 squashových kurtů, 3 badmintonové kurty -florbalové hřiště -posilovna + kardio stroje -sauna -solárium -zrcadlový aerobní sál -zumba, flow tonic, bosu, taebo, pilates -cvičení s dětmi -dětský koutek s hlídáním -indoor cycling -služby trenera -sport shop -internet -kavárna.

Cukrárna: -pískoviště -klouzačka -hračky na zahrádce.

Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - dorty.

Restaurace, kavárna: - denní menu - firemní akce - svatební hostiny - rodinné oslavy.

Kavárna. -káva, čaj -víno, koktejly -zákusky.

Služby: -restaurace, bar -možnost konání firemních oslav, večírky.

Služby: -bar -káva -mícháné nápoje alkoholické -míchané nápoje nealkoholické -oslavy narozenin -firemní akce -večírky.

Práce: -stavební -tesařské -klempířské -zámečnické Stavební středisko: -Úpice, Palackého 344, tel.:499781341. Pila: -Havlovice 219, tel.:499781450. Maratonklub-kavárna, cukrárna: -Úpice, Palackého 344, tel.:499882115.

Cukrárna. Cukrářská výrobna. Výroba, prodej: - domácí cukrářské výrobky (zákusky, dorty, cukroví, domácí svatební koláče). Pečení: - cukroví na všechny slavnostní příležitosti včetně výslužek - dorty na objednávku do dvou dnů. Rozvoz do prodejen a kantýn.

Kavárna, cukrárna, pizzerie: - celková kapacita 200 mist - zákusky, dezerty, míchané nápoje, zmrzlina, káva, frappé - italská kuchyně-pizza, saláty - kuřácká a nekuřácká část - dětský koutek - letní zahrádka.

Hotel Hynek Ubytování: -5 x 2lůžkové pokoje -3 x 3lůžkové pokoje -cena od 590, -Kč do 1190, -Kč včetně snídaně -pakoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmačem (25 programů) Stravování: -v kavárenské části je pro hosty připraveno 30 míst -v resturační části je pro hosty připraveno 34 míst -po ...

Kavárna: - kávy - míchané napoje - fresh - možnost pořádat akce.

Kavárna PANORAMA Kavárna, vinárna: -příjemná obsluha -minutková kuchyně -salónek pro 25 osob -míchané nápoje.

Učňovské středisko SOŠ a SOU. Pohostinství: -restaurace, kavárna - kapacita 90 osob. Možnost pořádání soukromých oslav: -svatby, večírky -uzavřené oslavy -školení.

KAVÁRNA EVROPA. -kapacita až 100 osob, salónek pro 20 - 50 osob -kuřácká i nekuřácká část - firemní i soukromé akce (rauty, tiskové konference, semináře, svatby, smuteční obřady, promoce, večírky, taneční večery atd.) -hotová jídla -česká i mezinárodní minutková kuchyně -saláty a těstoviny -zákusky a poháry -40 druhů kávy ...