Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Restaurace. -restaurace jsou koncipovány podle zásad Feng-Šuej -denní menu -vegetariánské svatby, rauty -služba pro maminky: ohřívání kojeneckých výživ a rychle připravíme i oblíbené jídlo pro Vaši ratolest -dodáváme svačinky a obědy do škol a školek -narozeninové oslavy -donášková služba, donáška -rozvoz jídla -cukrárna, zákusky, ...

Cukrárna. Cukrářská výroba: - dorty - zákusky - svatební koláče - vánoční cukroví

Kavárna a cukrárna. Italská zmrzlina. Prodejní galerie obrazů.

Golf centrum: - celoroční provoz - golfové simulátory 5x - DRIVING RANGE - CHIPPING & PUTTING GREEN. Seminární místnosti: - firemní jednání, slavnostní akce, školení - možnost pořádání firemních a společenských akcí Restaurace Kavárna. Bar. Prodej: - golfové potřeby. WIFI připojení. Výuka: - golf.

Výroba, maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - drobné cukroví - cukrářské výrobky. Cukrárna.

Cukrárna: -cukrářské výrobky -nápoje -zmrzlinové poháry -chlebíčky, bonboniéry. Další cukrárna: -nám. Svobody 8, Brno tel.: 542214073

Kavárna, cukrárna, koktejlový bar: - italská káva, čokoláda - zákusky, zmrzlina, poháry, dezerty - míchané alko a nealko nápoje, frappé, mléčné koktejly - možnost pořádání oslav, narozenin, rautů.

Nekuřácká kavárna: -30 míst k sezení u stolů a 6 míst u baru -bezplatné připojení k internetu (wi-fi) -venkovní zahrádka. Při rezervaci celé kavárny zajištění teplého i studeného jídla. Oslavy: -rodinné a firemní akce -sledování sportovních přenosů -dětské párty -prodej zákusků a dortů -v létě prodej točené zmrzliny.

Pohostinství: -kavárna. Sídlo: -Zlín, Obeciny XVI/4112.

Služby: -kavárna a koktejlový bar -letní venkovní zahrádka -více než sedmdesát druhů kárvy -desítky alkoholických i nealkoholických nápojů -míchané koktejly -horká i studená čokoláda -víno -vlastní zákusky -zmrzlinové poháry

Cukrárna.Kavárna. Výroba, prodej: -dorty, poháry -cukroví, zákusky na zakázku.

Pohostinství: -cukrárna. Cukrářská výroba, maloobchod, prodej: -cukrářské výrobky, cukrářka: -cukroví, zákusky, dorty -poháry.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zákusky - zmrzlinové poháry - zmrzlina.

Cukrárna. Prodej, maloobchod: - zákusky - zmrzlina - cukrářské a lahůdkářské výrobky.. Dlouholeté zkušenosti s mnoha aktivitami: - venkovní úklidy - sekání travnatých ploch, úprava a údržba záhonů, atd. - malířské a lakýrnické práce - dodávání a montování žaluzií - horizontální a vertikální - aranžování - velikonoční, vánoční.

Kavárna v centru Českých Budějovic. Posezení v klidném prostředí nabízí množství kvalitních káv a spoustu druhů zákusků.

Cukrárna. Výroba: - dorty - zákusky