Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Prodej: -dorty -zákusky -teplé i studené nápoje

Cukrárna. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - cukroví - dorty, zákusky.

Výroba, prodej: -cukrářské výrobky, dorty, zákusky -cukroví.

Cukrárna, výroba a prodej: -zákusky na zakázku -koláčky. Hostinec, pohostinství, restaurace.

Demínka Café restaurant - Music club. Skvělý interiér s vysokou klenbou, bezvadná obsluha a různorodá hudební a taneční produkce. Pořádáme vyjimečné party a večírky. Odborně proškolený personál nabízí pestrou nabídku nápojů, destilátů a míchaných alko i nealko kokteilů.

Penzion - v penzionu jsou k dispozici čtyři dvoulůžkové pokoje a jeden velký třílůžkový Kavárna - italská káva značky DiCaf - Platino, káva Lavazza - nadstandardní nabídka čajů - nealkoholické i alkoholické koktejly - zmrzlina vlastní výroby

Bar: - stylový multimediálně vybavený sklepní prostor (v suterénu) - velkoplošná televize - stolní fotbal - alkoholické, nealkoholické nápoje, koktejly - předzahrádka - WiFi připojení - pořádání housové párty (dance party) s DJ - možnost uspořádání večírky, rodinné oslavy po domluvě.

Nabízíme: -zmrzlina italská vlastní výroby -klasické zákusky drobné jako balkánské řezy, punčové řezy, rolády, trubičky, kornoutky, špičky a další -lehčené zákusky vlastní výroby - šlehačkové jako želatinové řezy, ovocné, karamelové, čokoládové, jogurtové a mnohé další -různé dorty - velký výběr káv 100% arabica - velký výběr míchaných ...

Restaurace, kavárna: -česká kuchyně -ruská domácí kuchyně, pravý ruský boršč, pirožky, pelmeně, vareniki. Exkluzivní prodejna: -italské a francouzské oděvy -italská kožená obuv ruční výroby.

Kavárna. Restaurace. -velký sál 200 míst. -malý sál 50 míst.

Výroba a prodej: -cukrářské výrobky.

R.S. Mlýn s.r.o.: - cukrárna - kavárna - solárium - kosmetika - pedikura - kadeřnictví.

Cukrářství, cukrárna. Cukrářská výroba: - cukroví.